Всі категорії
Додати товар

Тонер-есенція trimay vita physalis niacinamide dark stop & bright essence toner для сяйва шкіри

525 грн
Опис

Тонер-есенція Trimay Vita Physalis Niacinamide Dark Stop & Bright Essence Toner в найкоротші терміни наповнює шкіру вологою, повертає тонус і здорове сяйво, покращує колір шкіри, вирівнює тон і сприяє освітленню пігментних плям і постакне. Тонер інтенсивно зволожує шкіру, позбавляє сухості й тьмяного кольору обличчя, живить і відновлює захисні функції.

До складу тонера входить 36.8% екстракту фізалісу, що має багатий антиоксидантний склад і вітаміни груп A, B, C, E, K. Фізаліс зменшує утворення зморшок і плям, чинить освітлювальну дію і насичує шкіру масою корисних речовин.

Глутатіон, аскорбінова кислота (вітамін С), ніацинамід і Resmelin HR пригнічують вироблення меланіну, освітлюють загальний тон шкіри, чинять антиоксидантну дію і сприяють синтезу колагену.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати і підтримати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:

-Екстракт фізалісу (36.8%)
-Глутатіон надає
-Аскорбінова кислота (Вітамін С)
-Ніацинамід (вітамін В3)
-Resmelin HR (запатентований відбілювальний інгредієнт)
-Гіалуронова кислота
-Пантенол (провітамін В5)
-Алантоїн

Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green, без ароматизаторів і підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб є функціональним засобом проти пігментації.

Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

200мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Пантенол Ніацинамід
Вид:
Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?