Всі категорії
Додати товар

Слабокислотний заспокійливий тонер scinic the simple calming toner, 145 мл

620 грн
Опис

Слабокислотний тонер від корейського косметичного бренду Scinic – ідеальний засіб для щоденного догляду за сухою, чутливою, «втомленою» шкірою з першими помітними ознаками старіння. THE SIMPLE CALMING TONER тонізує, покращує мікроциркуляцію, нормалізує процеси обміну, підтягує овал обличчя, комплексно бореться з дрібними косметичними недоліками. Засіб не викликає алергії, не має вікових обмежень.

Заспокійливий тонер - ідеальний засіб відновлення шкіри обличчя. Він підходить для шкіри нормального та сухого типу, навіть із особливою чутливістю. Продукт має потужну освіжаючу та тонізуючу дію, виконує антиоксидантну функцію, а також позбавляє бактерій та прискорює процес загоєння при подразненні та наявності пошкоджень.

Тонер має низький рівень pH (5.5), який максимально подібний до природного балансу шкірного покриву. Таким чином, засіб не здатний порушити кислотно-лужний баланс і надає на шкіру лише сприятливий вплив. Тонер оберігає дерму від виникнення запальних процесів та утворення вугрових висипів.

*Мадекасосид є особливою витяжкою, що видобувається з центелли азіатської. Компонент м'яко впливає на чутливу шкіру, забезпечуючи дбайливий, але якісний догляд за нею. Мадекасосид славиться своїми сильними загоювальними властивостями, пом'якшує шкіру, заспокоює її при подразненні, знімає почервоніння і зміцнює дію на клітини епідермісу.

*Гідролат лілії – цілющий засіб, якого особливо потребує суха і чутлива, схильна до подразнень, шкіра. Інгредієнт має освіжаючу дію і реанімує дерму від втоми. Речовина веде активну боротьбу з ластовинням та пігментацією, допомагає вирівняти колір обличчя, а також попереджає утворення вікових плям.

*Сік алое вера – потужний антиоксидант рослинного походження, що виконує ранозагоювальну, заспокійливу та антибактеріальну функцію. Інгредієнт чудово тонізує шкіру, усуває симптоми алергічних реакцій у вигляді почервоніння та сверблячки, а також надає омолоджуючу дію.

*Гіалуронова кислота – інтенсивний засіб для глибокого зволоження епідермісу із глибини. Речовина щедро насичує клітини вологою, перешкоджаючи її випаровуванню, і дозволяє підтримувати гідробаланс у нормі. Гіалуронова кислота своїм складом заповнює мімічні зморшки та шкірні заломи, тим самим злегка підтягуючи шкіру та вирівнюючи її рельєф. Компонент має потужний омолоджуючий потенціал і виконує захисну функцію, оберігаючи шкіру від впливу ультрафіолету.

Об’єм: 145 мл.

Термін придатності: 2025.08
Виробництво: Південна Корея.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Нормальна Суха Всі типи Чутлива
Призначення:
Антивікове Зволоження Для сяйва шкіри Проти подразнення Заспокійливе
Інгредієнти:
Класифікація:
Вид:
Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?