Всі категорії
Додати товар

Пілінг-педи з хаутюйнією і pha-кислотою anua heartleaf 77% clear pad

850 грн
Опис

Пілінг-педи з хаутюйнією і PHA-кислотою ANUA Heartleaf 77% Clear Pad делікатно видаляють ороговілі клітини з поверхні епідермісу, полірують і розгладжують рельєф.

🌿Мають виражену заспокійливу дію, сприяють загоєнню запалень і перешкоджають появі акне. Некомедогенні педи чинять м'який вплив на шкіру, не забивають пори та не провокують подразнення.

🌿Основу педів становить 77% екстракту хаутюйнії серцеподібної з яскравими загоювальними та протизапальними властивостями. Нормалізує стан шкіри, знімає подразнення, зменшує вогнища запалення. Зміцнює імунітет, робить поверхню епідермісу менш чутливою та реактивною.

🔹Засіб спрямований на нормалізацію роботи сальних залоз і скорочення жирності шкіри, матує та допомагає звузити розширені пори. Вирівнює загальний тон шкіри, освітлює постакне та сальні нитки.

🔹Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.

Активні компоненти:

💦глюконолактон — має м'яку очисну дію, не викликає подразнення навіть у чутливої шкіри, вирівнює тон і мікрорельєф, має фотопротекторну дію, має протизапальний ефект;

🩷комплекс Anti-Sebum P — рослинний комплекс, що складається з екстрактів сосни, в'язана, ослінника, пуерарії, пригнічує надмірну активність сальних залоз, нормалізує жирність шкіри та усуває жирний блиск;

🌿екстракт примули вечірньої — має протизапальну дію, знімає почервоніння, робить шкіру оксамитовою;

🌿екстракт зеленого чаю — знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною й еластичною шкіру.;

🌿екстракт портулаку — прискорює регенерацію та сприяє загоєнню, звужує пори та зменшує вироблення себуму;

🌿CICA-комплекс — знімає почервоніння і подразнення, зміцнює стінки судин, зменшує прояв куперозу, підвищує еластичність.

Спосіб застосування:

Після вмивання протріть шкіру (за винятком зони очей) спочатку рельєфною стороною, щоб видалити всі забруднення, а потім гладкою стороною педа.

70 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?