Всі категорії
Додати товар

Тонік для обличчя на основі бамбукового вугілля, 150 мл

175 грн
Опис

Тонік для обличчя на основі бамбукового вугілля, 150 мл

Виробник:Туреччина

Опис
БАМБУКОВЕ ВУГІЛЛЯ: відомий на весь світ завдяки унікальним властивостям. Цей мікропористий інгредієнт, що несе негативний заряд, притягує позитивно заряджені токсини та допомагає вивести їх на поверхню шкіри, адсорбує домішки завдяки своїй пористій структурі; має пори для уловлювання і зв'язування речовин, які забруднюють шкіру, домішок та інших шкідливих речовин;
Особливо добре підходить для глибокого очищення жирної, комбінованої й схильної до дефектів і запалень шкіри; Рекомендується для шкіри схильної до висипів та акне.

КОРІНЬ СОЛОДКИ: підходять для м’якого очищення без пересушування та подразнення. Часто корінь солодки в косметології застосовують для усунення надмірної пігментації: він відбілює шкіру, допомагає позбутися веснянок, попереджає появу пігментних плям.

ЕКСТРАКТ АЛОЕ ВЕРА: зволожує та заспокоює шкіру, утворюючи захисний шар. Має бактерицидні властивості.

Спосіб застосування: після зняття макіяжу нанести на обличчя та шию за допомогою ватного диску. При регулярному використанні утворення прищів зменшується, а пори очищаються від бруду.
Запобіжні заходи: Для зовнішнього застосування. Захищати від тепла та світла. Перед використанням продукту проведіть тест на алергію. Зберігати при кімнатній температурі (25°C). Зберігати в недоступному для дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Протизапальне Для звуження пор Очищуюче
Вид:
Тонік
Інгредієнти:
Алое
Продавець
queen_olga
queen_olga
Хмельницький
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?