Всі категорії
Додати товар

Тонер sulwhasoo concentrated ginseng renewing water ex

40 грн
Опис

Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Water EX
Дія: ліфтінг, захист, омолодження, тонізування, зволоження
Об'єм: 5 мл
Лінія на основі концентрованої формули Water Concentrate™ (водний екстракт женьшеню). Сприяє інтенсивній регенерації шкіри, тонізує захисні сили, захищає шкіру від появи втоми та стресу, має активну антивікову та ліфінг-дію.
Сприяє поліпшенню текстури шкіри, відновлює блиск, еластичність і прозорість шкіри, має тонізуючу дію та зміцнює захисний бар'єр.
Вода Сігер створює на поверхні шкіри ефект найтоншого покриття маслом для збереження і зміцнення захисного покриття шкіри.
Екстракт женьшеню містить речовини, що мають високу біологічну активність - сапоніни, вітамін С і вітаміни групи В, холін, фітостерин, пектинові та смолисті речовини, солі фосфору, кадмію, алюмінію, заліза, кобальту, магнію, цинку, кальцію, натрію, кал. Чинить омолоджуючу дію на шкіру, чудово зволожує шкіру, нормалізуючи водно-сольовий баланс. Експериментально доведено, що глікозиди женьшеню стимулюють процес поділу клітин епідермісу, швидкість якого значно зменшується у старіючій шкірі, позитивно впливають на синтез колагену дерми, зменшують набряклість. Завдяки вітамінам С та Е женьшень захищає від передчасного старіння.
Аденозин – амінокислота, яка формується у клітинах, шляхом метаболічної клітинної енергії. Сприяє рятуванню від зморшок. Має судинорозширювальну та антиагрегантну дію, покращує макро- та мікроциркуляцію, визначає сприятливий вплив на трофіку тканин та процеси регенерації. Входить до складу найважливіших коферментів, що регулюють окисно-відновні процеси у клітинах. Стимулює синтез колагену та еластину в шкірі, активно використовується в косметиці як високоефективний засіб для зменшення вікових зморшок та розгладжування рельєфу шкіри.
Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість засобу на ватний диск і м'яко протріть шкіру обличчя

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 5мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Цинк
Класифікація:
Вид:
Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?