Всі категорії
Додати товар

Medi-peel peptide 9 aqua essence toner зволожуючий тонер з комплексом 9 пептидів

645 грн
Опис

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner Зволожувальний тонер із комплексом 9 пептидів
Функціональний засіб, спрямований на глибоке зволоження, поліпшення еластичності й тонусу шкіри, який також чинить тонізувальну й заспокійливу дію.
Багатий пептидний комплекс стимулює синтез білків, завдяки чому шкіра знову стає гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморщок, і шкіра має молодший вигляд. Також пептиди забезпечують проникнення всіх компонентів засобу в глибші шари епідермісу, що сприяє активнішій гідратації та відновленню еластичності й тонусу шкіри.

Результат забезпечують активні компоненти MEDI-PEEL Aqua Essence Toner Peptide 9:

Волюфілін - запатентований компонент, що відновлює ліпідний баланс. Підвищує стійкість і захисний бар'єр, завдяки чому сповільнюються процеси старіння і впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Пептидний комплекс (9 видів) - активізує процеси регенерації, розгладжує мікрорельєф, усуває вікові недосконалості. Є основою складу MEDI-PEEL Aqua Essence Toner Peptide 9. Стимулює синтез еластину і колагену, надає пружність і тонус, усуває сухість.
Timecode Collagen - запатентована розробка на основі колагену, відновлює структуру, розгладжує мікрорельєф.

Трегалоза - інтенсивно зволожує, виводить токсичні речовини. У складі MEDI-PEEL Aqua Essence Toner Peptide 9 призупиняє процеси в'янення і старіння.

Гіалуронова кислота (4 види) - утримує вологу в клітинах, ефективно зволожує, відновлює мікрорельєф, уповільнює процеси старіння.

Аденозин - засіб для ефективного догляду за зрілою шкірою. Як інгредієнт MEDI-PEEL Aqua Essence Toner Peptide 9, бореться з наявними віковими недосконалостями та запобігає появі нових.

Бетаїн - відомий кондиціонуючими властивостями, активізує корисні властивості інших компонентів тонера, допомагаючи проникати їм у тканини. Усуває подразнення, захищає від дії негативних факторів навколишнього середовища.

250мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 250мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Ліфтинг Проти зморщок
Інгредієнти:
Вид:
Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?