Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний тонер thinkco для проблемної шкіри обличчя, з aha, bha, pha кислотами...

440 грн
Опис

Код 1438

Тонер  Thinkco AHA BHA PHA Heal Centella Cica Toner, що відновлює,  комплексно оздоровлює і лікує всі недосконалості. Має очищувальну та відлущувальну дію, видаляє надлишки шкірного сала, ороговілі клітини епідермісу та лущення, прискорює процеси регенерації, розгладжує та пом'якшує поверхню шкіри. Регулює жирність протягом дня та нормалізує вироблення шкірного сала, зберігаючи оптимальний водний баланс і не пересушуючи.

Активні компоненти тонера проникають глибоко в пори, виводять усі забруднення, очищають і розчиняють комедони, допомагаючи у боротьбі з чорними точками. Засіб активно бореться із запаленнями та акне, підсушує та звужує область подразнень, запобігає повторній появі прищиків та допомагає освітлити постакне.

Основні інгредієнти: 

Екстракт центелли азіатської  має потужні цілющі властивості завдяки своєму унікальному складу. Має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

AHA-кислоти  очищають шкіру від відмерлих клітин та надлишку себуму, полегшуючи проникнення активних компонентів та підвищуючи їх ефективність. Активізують клітинне оновлення, скорочують глибину зморшок, вирівнюють колір обличчя.

BHA-кислота  відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює клітинне оновлення, надає антимікробну дію, нормалізує pH шкіри та роботу сальних залоз, покращує колір обличчя.

PHA-кислота  має м'яку очищувальну дію, що не викликає подразнення навіть у чутливої ​​шкіри. Вирівнює тон і мікрорельєф шкіри, має фотопротекторну дію, має протизапальний ефект.

Ніацинамід (вітамін В3)  відновлює бар'єрну функцію дерми, нівелюючи лущення, подразнення та зневоднення. Компонент покращує колір обличчя, прибирає тьмяність, зменшує почервоніння, знімає запалення, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, уповільнює процес старіння (як антиоксидант) та підвищує еластичність шкірних покривів, звужує пори та зберігає шкіру матової.

Аденозин  – потужний компонент, що омолоджує. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси старіння шкіри. Регулює окислювально-відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки цьому уповільнюються процеси старіння, шкіра набуває еластичність та пружності, зморшки стають менш глибокими.

Екстракт алое віра  сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність, надає антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Екстракт календули  нормалізує вироблення шкірного сала, звужує пори, знімає запальні процеси, сприяє швидкому загоєнню ран і рубців, освітлює сліди постакне, гіперпігментацію та ластовиння, зменшує вираженість зморшок, вирівнює тон шкіри.

Екстракт портулаку  ефективно бореться з існуючими запаленнями, розгладжує зморшки, що з'явилися, помітно омолоджує і надає антиоксидантну дію.

Екстракт розмарину  сприяє оновленню клітин шкіри, тонізує, покращує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, ідеально підходить для зрілої шкіри та боротьби з віковими змінами.

Екстракт обліпихи  є найбагатшим за вмістом вітамінів Е і С (потужних природних антиоксидантів), а також багатий на каротиноїди (провітамін А). Сприяє відновленню цілісності ліпідного бар'єру, усуває сухість, зневодненість та лущення, пом'якшує та живить шкіру. Покращує регенерацію тканин, захищає від вільних радикалів, виявляє антиоксидантну активність, захищає від негативного впливу довкілля. Має протизапальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення.

Олія чайного дерева  є ефективним антисептиком, має протигрибковий, бактерицидний та противірусний ефект, знімає запалення, попереджає розвиток нових, підсушує, ідеально підходить для догляду за жирною, комбінованою та проблемною шкірою.

Спосіб застосування:  Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами, що поплескують, або протерти ватним диском.

Об'єм 120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче
Інгредієнти:
Вітамін Е Ніацинамід Алое
Класифікація:
Вид:
Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?