Всі категорії
Додати товар

Патчі для повік проти зморшок з пептидами, колагеном та ретинолом trimay wrinkle...

550 грн -6% 520 грн
Опис

Код 2276

Орієнтовані на боротьбу з ознаками перших вікових змін, що згодом виявляються на ділянці навколо очей. Есенція, що просочує гідрогелеві патчі, містить ефективні антивікові компоненти, які сприяють розгладжуванню зморшок і підтягують шкіру повік. Патчі омолоджують шкіру навколо очей та забезпечують ефективну профілактику зморшок.

Ідеальне поєднання таких найсильніших anti-age компонентів, як пептиди, колаген і ретинол, сприяє активному синтезу колагену та еластину в шкірі, зміцнює матрикс шкіри повік, робить її гладкою, пружною і підтягнутою. Також патчі чудово справляються з легкою набряклістю та освіжають погляд.

Патчі, виготовлені з натурального гідрогелю, рясно просочені активною есенцією, яка забезпечує шкірі повік якісний догляд та необхідне зволоження. Завдяки збільшеній і зручній формі патчів, вони щільно прилягають до області навколо очей і захоплюють усю частину від зовнішнього до внутрішнього куточка ока, покриваючи більшу частину шкіри і насичуючи її активними компонентами.

Основні інгредієнти:

Ретинол примушує шкіру виробляти більше колагену та оновлюватись у прискореному темпі. Він спонукає сплячі та малоактивні фібробласти виробляти достатню кількість колагену та еластину і тим самим помітно ущільнює шкіру. Результатом дії ретинолу є менш виражені зморшки та пігментні плями, гарний тонус, рівна текстура шкіри, вузькі пори, а також відсутність жирного блиску та запалень.

Колаген активно підвищує пружність та еластичність шкіри, сприяє регенерації та розгладжуванню зморшок. Відновлює структуру епідермісу зовні та зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Колаген утворює захист на шкірі, зменшує ТЕПВ та додатково зволожує, знімає подразнення.

Пептиди різних категорій (сигнальні, протизапальні та міорелаксанти) забезпечують шкіру необхідною кількістю колагену та еластину, що відповідають за хороший тонус, рівень пружності та розгладжування зморшок.

Гідрогенізований лецитин у складі є важливою складовою клітинних мембран, цілісність яких забезпечує нормальне функціонування клітин. Лецитин відновлює захисні функції шкіри, нейтралізує дію вільних радикалів, покращує текстуру, а також проводить корисні компоненти у глибокі шари шкіри.

Екстракт машових зерен має антиоксидантну і тонізуючу властивість. Стимулює кровообіг, значно покращує стан шкіри та колір, надаючи їй гладкості та сяйва. Живить шкіру протеїнами та мінералами, має пом'якшувальну дію. Надає шкірі ніжності та шовковистості. Знімає запалення та роздратування, заспокоює шкіру. Зменшує пори та регулює себовиділення.

Екстракт анісу надає регенеруючу та загоювальну дію, тонізує та розгладжує шкіру.

Екстракт листя сосни — потужний антиоксидантний та вітамінний засіб, стимулює утворення нових клітин шкіри, збагачує шкіру вітамінами та нормалізує гідроліпідний баланс, покращує приплив крові та обмінні процеси.

Аденозин підвищує щільність шкіри повік і забезпечує помітний ліфтинг-ефект. За допомогою активної стимуляції синтезу колагену та еластину, аденозин сприяє скороченню кількості зморшок, що виявляються на шкірі повік та у куточках очей. Бореться із проявами пігментації.

Алантоїн стимулює оновлення епідермісу, допомагає відлущування ороговілих клітин, перешкоджає появі чорних крапок. Як сильний антиоксидант, нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, прискорює регенерацію тканин і уповільнює старіння клітин. Сприяє загоєнню шкіри, відновлює її бар'єрні властивості.

Аргінін бере активну участь у синтезі колагену, зміцнює каркас обличчя. Сприяє збереженню гарного тонусу, підтримує пружну шкіру. Також прискорює мікроциркуляцію крові у тканинах, транспортуючи вітаміни, мікроелементи та інші поживні речовини безпосередньо до клітинних мембран.

Засіб є функціональною косметикою проти зморшок.

Спосіб застосування: Лопаткою (перебуває всередині упаковки) дістати патчі з контейнера, розмістити на очищеній шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, рухами, що поплескують, домогтися щільного прилягання. Через 20-30 хвилин акуратно видалити патчі. Кінчиками пальців розподілити залишки есенції на поверхні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?