Всі категорії
Додати товар

Розпродаж! патчі з біозолотом та колагеном гідрогелеві images probeauty

135 грн -12% 120 грн
Опис

Термін придатності 11.2024! Зазвичай косметика після закінчення терміну, придатна ще 6-7 місяців, тож вирішуйте чи Вам підходить цей продукт!
✔️Увага! Доставка товарів з завершуючимися термінами придатності тільки після 100% оплати на карту продавця, «Безпечною оплатою» Шафи ці товари не відправляю. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, до замовлення додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Ефективні патчі з біозолотом, колагеном та екстрактом ірландського моху та хризантеми. Надають профілактику старіння шкіри, захищають від UV променів, підвищують пружність, зволожують та живлять шкіру.
У складі патчів величезна кількість елементів для ефективного догляду за ніжною шкірою вгору очей, які забезпечує профілактику старіння, корисний будь-якому віку, екстракт чорної перли - гідролізат перлинного протеїну здатний регенерувати втомлену шкіру і освітлювати тон, екстракт водоростей Модзуку - багатий втрати еластичності. А ще ірландський мох CHONDRUS CRISPUS - 100% природний компонент із зволожуючими властивостями, гідроксибензоат - UV фільтр, що захищає шкіру від шкідливого впливу сонячного світла і пов'язаного з цим фотостаріння, алантоїн, екстракт хризантеми, гліцерил каприлат. Всі ці цінні компоненти активно зволожують та вітамінізують шкіру повік, допомагають боротися з віковими змінами, втратою пружності, мімічними зморшками та заломами шкіри. При регулярному застосуванні патчів сповільняться в'янення шкіри навколо очей, запобігає передчасному фотостарінню, обличчя набуває свіжішого і здоровішого вигляду.
Спосіб застосування: на попередньо очищену шкіру навколо очей накласти патчі, акуратно розгладити до щільного прилягання, залишити на 15-20 хвилин. Після завершення процедури м'яко вбити залишки вологи. Рекомендується використання 2-3 рази на тиждень. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження Проти зморщок Проти пігментних плям Проти темних кіл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?