Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі під очі з екстрактом полуниці

130 грн
Опис

Гідрогелеві патчі від темних кругів з екстрактом полуниці Sersanlove Strawberry Doxorubicin Eye Mask дуже корисний косметичний засіб, який допоможе вам миттєво надати шкірі сяйво здоров'я й краси.

Основні інгредієнти:

Екстракт полуниці — регулює роботу сальних залоз, сприяє зменшенню пор, регенерує, є гарним антиоксидантом, має протизапальну й антибактеріальну дію, уповільнює процеси старіння, зволожує та пом'якшує.

Гіалуронова кислота — активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний у разі використання для чутливої шкіри, надає зігрівальну дію й покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Екстракт алое вера — має зволожувальні, заспокійливі, пом'якшувальні та протизапальні властивості. Він також сприяє загоєнню ран і регенерації шкіри загалом.

Екстракт гамамелісу — зміцнює стінки клітин шкіри, стимулює мікроциркуляцію й обмінні процеси в епідермісі, знімає набряклість і тьмяність шкіри. Бета-глюкан — знімає запалення, усуває почервоніння, сухість і печіння. Зменшує вираженість зморщок і шкірних золомів

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
olgakhom
olgakhom
Супер-продавець
Суми
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?