Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі з пептидами, чорними перлами і вітамінами гідрогелеві bioaqua probeauty

195 грн -24% 150 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г Патчі підходять для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову коробку, запаяну ззовні у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, протизапальна дія, освітлення, боротьба зі зморшками, набряками, пігментацією та темними колами, регенерація.
До складу входить екстракт чорних перлин, які містять кальцій та величезну кількість вітамінів та мікроелементів, а також екстракт портулаку та комплекс пептидів. Ці корисні компоненти сприяють зміцненню лицьових м'язів, мають поживну та зволожуючу дію. М'яко освітлюють шкіру і допомагають боротися з темними колами під очима, мають підтягуючу і омолоджуючу дію, сприяють скороченню глибини зморшок і підтримують молодість шкіри. Також мають тонізуючу, антитоксичну дію, стимулюють регенерацію тканин, заспокоюють і знімають запалення.
Спосіб застосування: на очищену шкіру в області очей прикласти патчі, легкими рухами досягти щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?