Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі з ніацинамідом та водоростями images, 60 шт

170 грн
Опис

Патчі Images забезпечують лімфодренажний ефект та усувають набряки, освітлюють темні кола під очима. Доглядова есенція глибоко проникає в шкіру та утримує вологу в клітинах, сприяючи довготривалому зволоженню та живленню. Патчі мають антибактеріальну дію, прискорюють загоєння мікротріщин, борються зі шкірними запаленнями та освітлюють пігментацію; сприяють підвищенню захисних функцій дерми.
Засіб застосовується як на зону під очима, так і для лоба і носогубних складок.

У складі:

Екстракт морських водоростей тонізує вашу шкіру, відновлюючи зруйновані клітинні мембрани; прискорює внутрішньоклітинний обмін речовин і стимулює вироблення колагену, зморшки розгладжуються, мімічні заломи і складки стають менше.
Вітамін В3 (ніацинамід) - надає делікатну освітлювальну дію та зміцнює стінки судин.
Гіалуронова кислота – насичує клітини вологою та уповільнює процеси старіння; покращує вироблення колагену, який є природним каркасом шкіри, що відповідає за її пружність та щільність.
Спосіб застосування: Попередньо очистіть шкіру, прикладіть гідрогелеві пелюстки на область під нижньою повікою так, щоб вузький кінець пелюстки був звернений до внутрішнього куточка ока, а більш широка його частина закривала «гусячі лапки» у зовнішнього куточка ока. Залиште маску на 15-30 хвилин. В кінці процедури акуратно зніміть пелюстки і злегка помасажуйте шкіру кінчиками пальців. Легко прикладається до лиця і зручна в застосуванні, не зісковзує і не клеїться.

Кількість: 60 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
onlin...
online_storeint
Ромни
61% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?