Всі категорії
Додати товар

Оновлювальний крем для шкіри навколо очей timewise repair volu-firm mary kay,14 г

1150 грн
Опис

Один крем здатний впливати на глибокі зморшки, темні кола під очима і провисання шкіри.

Мімічні скорочення м'язів особи – сміх, посмішка, похмурий погляд – дійсно негативно впливають на чутливу шкіру навколо очей. Сонячне випромінювання і вплив зовнішніх факторів середовища також несприятливо впливають на стан шкіри навколо очей, що в свою чергу формує вікові зміни і стомлене око.

Відновлюючий крем для шкіри навколо очей TimeWise Repair Volu-Firm містить запатентований комплекс інгредієнтів, покликаних впливати на явні ознаки старіння шкіри навколо очей. Крем сприяє візуальному омолодженню ваших очей, так як допомагає усунути набряклість і зменшити темні кола.

Оскільки шкіра навколо очей найбільш тонка і делікатна, порівняно з іншими зонами, її зволоження завжди залишається першочерговим завданням. Відновлюючий крем для шкіри навколо очей TimeWise Repair Volu-Firm містить інгредієнти, які збільшують вироблення шкірою гиалоуроновой кислоти*, завдяки чому вона стає здатною отримувати необхідну їй вологу. По суті, цей крем не тільки забезпечує достатнє зволоження, але і допомагає утримувати цей рівень вологи в шкірі протягом 12 годин!

Формула Оновлювального крему для шкіри навколо очей TimeWise Repair Volu-Firm збагачена системою рідких кристалів, які роблять процес всмоктування шкірою більш ефективним. Рідкі кристали схожі за структурою з шкірним бар'єром людини і тому всі речовини, які містяться у формулі крему краще засвоюються.

Аплікатор для нанесення Оновлювального крему спеціально розроблений для того, щоб ви з легкістю могли наносити засіб на ніжну шкіру навколо очей. Він зроблений з особливого Zamac-сплаву (цинк, алюміній, магній і мідь). При нанесенні крему, масажними рухами, металевий кінчик аплікатора приємно охолоджує шкіру, стимулює мікроциркуляцію крові, тим самим допомагаючи позбутися від набряків під очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Відновлююче Ліфтинг Проти зморщок Проти темних кіл
Продавець
d3001d
d3001d
Супер-продавець
Хмельницький
92% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?