Всі категорії
Додати товар

Патчі secret key gold raccony

65 грн
Опис

Шкіра навколо очей найніжніша та найчутливіша. Саме вона першою видасть втому темними колами і набряками, складеться у тоненькі зморшки та «гусячі лапки». Але не усе так сумно й погано. Належний догляд допоможе повернути сяйво і пружність, усуне ознаки старіння та втоми. Для цього скористайтеся спеціальними патчами, що містять колоїдне золото. Косметичний продукт відомого корейського бренду Secret Key інтенсивно зволожує та тонізує шкіру, покращує кровообіг у капілярах, що сприяє розслабленню м язів і відтворенню власного колагену.

У наборі 90 патчів, кожний з яких містить високу концентрацію активних компонентів: аденозин, колаген, натуральні екстракти камелії, троянди, алое, лаванди та розмарину. Колоїдне золото, у складі патчів, уповільнює процес розпаду колагену і еластину, стимулює клітинний ріст і сприяє легкому проникненню корисних поживних речовин з патчів у найглибші шарі шкіри. Надають видимий ліфтинговий і омолоджувальний ефект, підтримують оптимальний рівень вологи, сприяють регенерації клітин.

Завдяки дуже щільному приляганню до шкіри гідрогелеві патчі та маски сприяють більш швидкому та глибокому проникненню активних компонентів, що знаходяться у них, у шкіру. Крім того, вони не сповзають і можуть довго знаходиться на шкірі навіть під час руху. Підходять для будь-якого типу шкіри та не мають вікових обмежень щодо використання.

Патчі одноразові, не варто класти назад в баночку використані патчі, це може привести до псування інших. Однак використані патчі можна розчинити у гарячій води і використовувати як есенцію. Для запобігання висиханню необхідно щільно закривати баночку та зберігати у темному прохолодному місці, можна зберігати в холодильнику, але не в морозилці.

Спосіб застосування

Накласти на очищену шкіру з допомогою спеціальної лопатки, що додається, розгладити, щоб не було складок і бульбашок повітря, домігшись щільного прилягання. Зняти через 20-30 хвилин. Можна використовувати вранці та перед сном, а також в екстрених випадках. Для досягнення відчутного результату рекомендують курсові застосування протягом 7-10 днів, через день, з подальшим підтримувальним курсом 2-3 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження Заспокійливе
Класифікація:
Продавець
marga...
margatiittkkaa
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?