Всі категорії
Додати товар

Гель для догляду за контуром очей проти зморшок revuele eye contour care anti-wrinkle

172 грн
Опис

1.Revuele Eye Contour Care Anti-Wrinkle - високоефективне рішення, яке допоможе боротися зі зморшками для збереження молодого вигляду області навколо очей. Потужна формула з гіалуроновою кислотою покращує зволоження та тонус, омолоджуючи чутливу шкіру навколо очей. Вбудований ретинол допомагає згладжувати зморшки, зменшуючи їх вигляд для отримання більш молодого вигляду, тоді як церамід відновлює бар'єр вологи шкіри, залишаючи її живленою та захищеною.

2.Revuele Eye Contour Care De-Puffing остаточне рішення для втомлених, опухлих очей, яке омолоджує та оновлює область навколо очей. Потужна формула з кофеїном зменшує видимість набряклості та мішків під очима, тоді як колаген відновлює бар'єр вологи шкіри, залишаючи її зволоженою та гнучкою. Також збагачений вітаміном E для оживлення та тонізування чутливої шкіри навколо очей, відновлюючи молодий вигляд.

3.Revuele Eye Contour Care Brightening інноваційне рішення для боротьби з темними кругами, яке оживляє загальний вигляд області навколо очей. Активна формула з вітаміном C видимо освітлює та оживляє шкіру, відновлюючи природний сяючий вигляд. Ніацинамід глибоко зволожує та сприяє рівномірному тону шкіри, надаючи молодий вигляд. Церамід відновлює бар'єр вологи шкіри, забезпечуючи її живлення та захист.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Для сяйва шкіри Ліфтинг Відбілювальне Проти зморщок Проти темних кіл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?