Всі категорії
Додати товар

Есенція для особи bioaqua (vitamin c) з екстрактом вітаміну с 2 ml (1 стік)

17 грн -42% 10 грн
Опис

Продукт з високою концентрацією вітаміну С, володіє антиоксидантними властивостями, здатний призупинити старіння шкіри і надати профілактичну дію, не дозволяючи эпидермису реструктуризуватися. При її використанні зміцнюють капіляри, що стає перешкодою до утворення купирозных проявів, а також сироватка не дозволяє утворюватися пігментних плям на шкірі, володіє відбілюючим властивістю.
Дію сироватки з вітаміном с
Підживлює шкірний покрив вітамінами;
Зупиняє старіння шкіри;
Посилює гідроліпідну захист;
Робить шкіру однотонною, добре пом'якшує і розгладжує;
Відбілює, перешкоджає появі пігменту.
Вітамін С називають вітаміном здоров'я і молодості. Він стимулює синтез колагену, сприяє оновленню шкіри, покращує її пружність, вирівнює колір обличчя, усуває сліди пігментації. Вітамін С продовжує молодість шкіри, нейтралізує вільні радикали, підтримує тонус і пружність шкіри.
Робить нерівності і недоліки менш помітними, зміцнює судини і запобігає розвиток куперозу.
Есенція дозволяє зберегти природну зволоженість дерми, розгладжує зморшки, живить шкіру, захищає від шкідливого випромінювання ультрафіолету.
Застосування: Кілька крапель сироватки наноситься на чисту шкіру обличчя, шиї або декольтированной зони і втирається способом масажних рухів. Проводити обробку рекомендується кожен день перед сном.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Зволоження
Продавець
knopochkalav
Ценопад
Київ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?