Всі категорії
Додати товар

Кислотний пілінг - маска для обличчя the ordinary aha 30% + bha 2% peeling solution 30 мл

438 грн
Опис

Один з найвідоміших продуктів для догляду за обличчям від канадського бренду The Ordinary – це кислотний пілінг для обличчя AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - Вирівнює рельєф, зменшує заломи шкіри, відлущує ороговілі клітини шкіри, очищає пори, висвітлює пігментацію і постакне, бореться із запаленнями шкіри, вирівнює тон і надає шкірі здорове сяйво.

Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution знаходиться в компактному скляному флакончику (30 мл). Щоб процедура була гігієнічний і простий, з внутрішньої сторони ковпачка є скляна піпетка з зручним скошеним кінчиком. По консистенції засіб являє собою густий гель темно-вишневого кольору. При зіткненні з шкірою гель тане і запросто розподіляється тонким рівномірним шаром. Текстура гелю одночасно в'язка і водяниста, тому він не розтікається, а застигає плівкою. Проміжок від нанесення до висихання складає всього кілька секунд.

Ефект і результативність кислотного пілінгу для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution забезпечується завдяки авторській формулі складу: 30% AHA-кислот (гліколева, винна, молочна, лимонна) і 2% BHA-кислоти (саліцилова).

Щоб пілінг був максимально корисним і безпечним, до складу The Ordinary AHA 30% + BHA 2% також входять:

Екстракт алое віра – перевірене тысячелетьями заспокійливу, зволожуючу і пом'якшувальну засіб, покликане нейтралізувати потенційно агресивне вплив кислот.

Пантенол (В5) – відомий зволожуючий компонент, швидко загоює пошкоджену шкіру.

Кроссполимер гіалуронової кислоти – вдосконалена хімічним шляхом гіалуронова кислота, здатна утримувати в шкірі в 5 разів більше вологи.

У результаті спільного впливу всіх цих компонентів ви обов'язково помітите наступні ефекти:

Відлущування відмерлих клітин

Шкіра отримує вільний доступ до кисню ззовні і відновлює внутрішню структуру.

Гладкість, розгладження рельєфу та дрібних зморшок

Активна регенерація епідермісу

Освітлення тону особи, зникнення пігментних плям

Очищення пор

Підвищення пружності і еластичності шкіри

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution слід наносити на чисту, абсолютно суху шкіру, уникаючи області навколо очей. Через 10 хвилин пілінг потрібно змити теплою водою. Процедуру варто проводити не частіше 2-х разів на тиждень, бажано у вечірній час, коли вже не буде потрібно наносити макіяж. Після процедури обов'язково нанести крем або масло, а вранці – засоби з SPF-захистом.

Якщо ваша шкіра незвична до кислотних пілінгів, то починати його застосування рекомендується з 3-5 хвилин. Не рекомендується використовувати на шкірі, схильної до чутливості, на шкірі з куперозом.

===Заборонено змішувати в догляді з іншими прямими кислотами.===

Не рекомендується використовувати на шкірі, схильної до чутливості, на шкірі з куперозом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Суха
Продавець
bijushop
Bijushop
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?