Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

The history of whoo bichup first moisture anti aging essence 1мл

17 грн
Опис

Перша антивікова есенція, яка надає шкірі сяючого вигляду за рахунок поліпшення кровообігу, що є фундаментальним фактором для здорового вигляду шкіри. Заспокоює, зволожує, робить шкіру чистою та прозорою. Есенція містить цінні рослинні інгредієнти – оживляє шкіру, надаючи їй життєвої сили. Ультра зволожуюча есенція посилює дію подальшого догляду, "пробуджуючи" шкіру і благотворно впливаючи на неї: покращує та вирівнює тон, розгладжує дрібні зморшки, перешкоджаючи старінню, покращує мікроциркуляцію.

Для створення напівпрозорої, енергійної, легкої на дотик шкіри есенція із секретною пастою є першим кроком після очищення обличчя. Основними інгредієнтами есенції є: рідкий шовк-сирець, ніацинамід, екстракти рослин (портулаку, женьшеню, лакриці, ангелики, граната, шизандри, сосни, какао, чорного чаю, кореня дягіля, кизилу, батат, лайчі спаржі), витяжка з оленячих пантів, олігопептиди, 10 амінокислот, арбутин, кераміди та інші рослинні інгредієнти, які можуть ефективно покращити кровообіг. Оленячі роги - містять колаген і амінокислоти, живлять шкіру і впливають на уповільнення старіння, розгладжування зморшок. Корейська ангеліка - багата на вітамін Е, підвищує еластичність шкіри. Кормус лікарський - багатий на вітамін А і поживні речовини для підтримки здоров'я шкіри. Спаржа – лікарська трава, робить обличчя сяючим та прозорим.

Результати після використання Bichup First Moisture Anti-Aging Essence протягом 4 тижнів*:
покращення прозорості: 100%, покращення зволоження: 100%, покращена яскравість: 100%, зменшення набряклості: 95,4%.
*Протестовано 22 жінками віком від 19 до 59 років Глобальним медичним дослідницьким центром між 17 грудня 2019 року та 14 січня 2020 року.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?