Всі категорії
Додати товар

Ампульна сироватка з колагеном farmstay collagen hyaluronic acid ampoule, 250 ml

350 грн
Опис

Регулює природний гідробаланс шкірного покриву, усуває зморшки, робить шкіру більш пружною.

❤Колаген в складі сироватки працює в глибоких шарах епідермісу. Він відновлює пошкоджені природні колагенові волокна в шкірі, тим самим роблячи її більш пружною. А також інтенсивно розгладжує мікрорельєф, заповнює зморшки та запобігає появі нових.

❤Гіалуронова кислота – це потужний засіб, що регулює гідробаланс шкіри, усуває зневоднення, стягнутість і лущення. Доповнюючи дію колагену, вона оновлює шкірний покрив зсередини.

❤Аденозин активно впливає на виробництво колагену, провокує виробництво еластину в клітинах епідермісу, знижує кількість зморшок, що з'являються з віком, зменшує їх глибину, вирівнює рельєф шкіри.

❤Ніацинамід покращує еластичність шкіри і бар'єрну функцію, освітлює, видаляє пігментні плями і вирівнює текстуру і рельєф шкіри.

❤Масло жожоба, що пом'якшує, відновлює небажану пігментацію, прибирає лущення і стягнутість. Екстракт кореня солодки — стимулює мікроциркуляцію крові, зміцнює судинну сітку.

Проблема шкіри
Вікові зміни, Запалення, Жирний блиск, Роздратування, Розширені пори, Чутливість, В'ялість, Сезонна сухість

Призначення і результат
Відновлення, Відновлення кольору, Вирівнювання тону обличчя, Гладкість, Оздоровлення, Омолодження, Розгладжуючий ефект, Регенерація, Зняття запалення, Звуження пор, Тонізація, Зволоження, Матування, Зняття роздратування, Живлення, Пом'якшення, Підтягування, Підвищення пружності і еластичності шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
liudm...
liudmilabazadzhi
Ізмаїл
100% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?