Всі категорії
Додати товар

Набір міниатюр сироваток від sum37 best essence special gift

950 грн -16% 800 грн
Опис

Su:m37° випустив подарунковий міні-набір з його бестселерами та новинками, що вже завоювали популярність у Південній Кореї серед б'ютіголіків. Кожна з них унікальна та працює!

До набору увійшли:
- Summa Elixir 8-Miracle Power Essence 8ml
- Water-full Bluemune Essence 8ml
- LosecSumma Elixir Essence Secréta 12ml
- Secret Essence Fundamental Treatment 12ml

Summa Elixir 8-Miracle Power Essence, 8ml, це культова есенція з 8 вітамінами та з ретинолом (провітамін А, тобто бета-каротин, який використовується і влітку, і вдень, не боїться сонячного проміння), бореться зі зморшками, з пігментацією, вміє робити ліфтинг, вітамінізує і підбадьорює вікову шкіру, зміцнює нашу шкіру, прибирає запалення.

Water-full Bluemune Essence, 8ml, це есенція з пептидами і з морськими водоростями з самої інтенсивно зволожувальної лінії від цього бренду, WaterFull, бореться із заломами, зморшками і зі зморшками.

LosecSumma Elixir Essence Secreta, 12ml, це "секретна есенція", забійний антіейдж з пробіотиками, зміцнює й омолоджує шкіру, має ліфтинговий і омолоджувальний ефекти.

Secret Essence Fundamental Treatment, 12ml, це "секретний фундаментальний лікувальний еліксир", для найбільш вікової шкіри. Має відновлювальну та омолоджувальну дію.

Підходить до всіх типів шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?