Всі категорії
Додати товар

Двофазний нічний відновлювальний концентрат анти-аж глобаль ів роше

530 грн -2% 520 грн
Опис

ANTI-AGE GLOBAL

Двофазний Нічний Відновлювальний Концентрат Анти-Аж Глобаль Ів Роше

Подвійна концентрація. Більш інтенсивна корекція всіх ознак вікових змін шкіри обличчя та оновлення шкіри на глибинному рівні
Флакон 30 ml

Зустрічайте новинку у Гамі засобів Анти-Аж Глобаль – інноваційний Двофазний Нічний Відновлювальний Концентрат.
Створений для застосування у нічний час, він активізує оновлення клітин в глибоких шарах шкіри лише за 72 години і допомагає налагодити міжклітинні зв´язки для відновлення їхніх природних функцій.
Загальновідомо, що клітини шкіри мають здатність самооновлюватися, переміщатися, створювати матеріал для будови шкірної тканини та обмінюватися між собою інформацією – це є запорукою нормального функціонування шкіри. Вік та стреси негативно впливають на функціонування клітин (шляхом окислення / запалення) та порушують процес їх життєдіяльності. Таким чином, клітинне оновлення сповільнюється, стає нерегулярним та незлагодженим.
Концентрат містить двофазну формулу, що поєднує сироватку та олію із шовковистою, ніжною текстурою, що швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності на шкірі.

Експерти Рослинної Косметики Yves Rocher створили цінний Нектар з клітин бруньок рослин, відомих своєю унікальною здатністю до самооновлення. Саме бруньки мають більш потужні регенерувальні властивості у порівнянні із «дорослими» рослинами: вони містить усю силу для росту та життєдіяльності рослини (кореня, стебел, квітів та плодів), їх клітини містять більше вітамінів, мінералів та живильних речовин.

Для створення Нектару наші дослідники застосували Рослинну Біотехнологію, екстрагувавши цінні клітини лише ОДНІЄЇ бруньки дерева, що охороняється у ботанічному саду в Болоньї, Італія. Цей високотехнологічний процес дозволяє зберегти природні рослинні ресурси та сприяє дбайливому ставленню до навколишнього середовища. При використанні такої технології виключається потреба вирощувати велику кількість дерев для збору бруньок, завдяки яким рослина росте та розвивається:

Рекомендації щодо застосування:
Для щоденного використання. Перед застосуванням струсіть флакон. Декілька крапель концентрату нанести на очищену шкіру обличчя та шиї на ніч, до використання нічного крему.

Наші зобов´язання:
- Формула містить більше 98% інгредієнтів натурального походження.
- Містить Нектар Рослинних Бруньок: 100% натуральна екстракція, 3 зареєстровані у Франції патенти.
- БЕЗ мінеральних олій.
- Картонна упаковка виготовлена з деревини підвідомчих лісів.
- Вироблено на фабриках Yves Rocher у Бретані, Франція.

Формула пройшла дерматологічне тестування.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?