Всі категорії
Додати товар

Сироватка sunday riley good genes 30 ml

2295 грн -9% 2100 грн
Опис

SUNDAY RILEY GOOD GENES GLYCOLIC ACID TREATMENT, 30ml.

Чиста гліколева кислота глибоко відлущує і відновлює тьмяну і пошкоджену сонцем шкіру для помітно сяючого, здорового кольору обличчя.

Сироватка Good Genes Glycolic Acid Treatment містить надчисту гликолеву кислоту, щоб оживити тьмяну, втомлену і пошкоджену сонцем шкіру, без шкоди для того, що для вас важливіше всього: безпека, якість і швидкий результат.

Сироватка Good Genes Sunday Riley проникає вглиб шкіри за допомогою крихітних молекул гліколевої кислоти, щоб очистити забруднені пори і відновити пошкоджену шкіру.

За допомогою всього одного застосування шкіра набуває миттєве сяйво і чистоту. Збалансований екстракт ферментованої опунції ідеально підходить для чутливої ​​шкіри, заспокоює і вирівнює колір обличчя, а екстракт лемонграсу ефективно очіщающает шкіру.

Основні компоненти:

Гліколева кислота має найменші молекули з усіх АНА-кислот, що означає, що вона проникає глибше в шкіру, ніж інші АНА-кислоти. У зв'язку з цим, гліколева кислота ідеально підходить для більш глибокого відлущування поверхні, створення рівномірного рельєфу шкіри і звуження пор. При розчиненні і видаленні відмерлих клітин шкіри і надлишку себума ознаки тьмяної шкіри і застою ліквідуються. Дрібні зморшки і тонкі лінії помітно згладжуються. Сироватки та крему будуть краще проникати в шкіру після застосування Good Genes Sunday Riley Glycolic Acid Treatment.

Лактат калію: молочна кислота забезпечує рівномірне і м'яке відлущування, одночасно підвищуючи рівень гідратації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:
Гліколева кислота

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?