Всі категорії
Додати товар

Academie

1000 грн
Опис

Ампули «Швидка краса» призначені для миттєвої б'ютіфікації шкіри, якщо потрібно виглядати ідеально. Ампули наповнені сироваткою, призначеною для зволоження шкіри, збереження вологи в клітинах, розгладження зморшок. Засіб покращує загальний стан шкіри, роблячи її пружною, еластичною та свіжою. Засіб всередині ампули є стерильним, оскільки упаковка запаяна. Продукт підійде для будь-якого типу шкіри і не має обмежень за віком. Можна використовувати як засіб для фіксації макіяжу.
Називають ще коктейлем нареченої .

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Суть продукту полягає в трьохетапну нанесенні. Вміст ампули ділимо на три частини. Насамперед очистіть шкіру обличчя, потім нанесіть першу частину продукту і почекайте, поки вона вбереться. Другу частину додайте в денний доглядовий засіб і нанесіть на обличчя. Третю частину додайте в тональну основу, і почніть наносити макіяж. Нанесення засобу в три етапи зробить його ще ефективніше.

РЕЗУЛЬТАТ:

Правильне використання продукту дозволяє моментально зволожити шкіру, утворюючи на її поверхні невидиму плівку. Вона запобіжить швидкому випаровуванню вологи. Овал обличчя стає більш чітким, розгладжуються заломи і зморшки, відбувається насичення шкіри корисними речовинами і загальне омолодження. З'являється здоровий колір обличчя, покращується пружність і еластичність дерми.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
dasha...
dashapasishnichenko
Одеса
Була

Схожі товари