Всі категорії
Додати товар

Сиворотка з вітаміном с та ферулівою кислотою purest solutions

1078 грн
Опис

Vita-c Serum & Brightening Tint Вирівнювальна сиворотка з вітаміном С Що це?

Вітамін С є одним із незамінних антиоксидантів для шкіри. Цей продукт містить 10% аскорбінової кислоти, 0,5% ферулової кислоти та пребіотиків. Він також спрямований на харчування шкіри, оновлюючи її. Він забезпечує оживлення і синяння шкіри і допомагає зменшити мілкі морщини.

тусклой коже

Кожа з нерівним ТОНОМ

Кожа потребує в антивозрастном уходе

Кожа потребує в антистресовому уході

Сиворотка Vita-c і освітлююча сиворотка, вирівнююча тон шкіри з вітаміном С. Спосіб: Підходить для щоденного рутинного використання. Нанесіть 1-2 капли кошти на обличчя тонким слоем. Ми рекомендуємо щодня використовувати сонцезахисний крем під час нанесення сиворотки з витаСино

Предупреждения. Предупреждения. Тільки для зовнішнього використання. Перед використанням нанесіть продукт на невеликий ділянку шкіри, щоб уникнути можливих небажаних побічних ефектів і роздратування. Якщо немає чутливості, продовжуйте використовувати продукт. У разі появи чутливості після застосування припиніть використання продукту та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати при кімнатній температурі. Не відмовляйтеся від використання сонцезахисного крему при використанні продукту. Бегайте контакта з очима. У разі контакту промивати велику кількість води.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Нішева
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?