Всі категорії
Додати товар

Ампула з ретинолом medi-peel melanon x ampoule

790 грн
Опис

Активні інгредієнти: Вітаміни, Ретинол
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, Відновлення, освітлення, Зволоження
Об'єм: 50 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Освітлювальна ампула з ретинолом з інтенсивною антиоксидантною дією допомагає зменшити зморшки (носогубні складки, зморшки навколо очей, зморшки на лобі), надати сяйва шкірі та покращити її тонус.
Склад сироватки більш ніж насичений і працює вона так само ефективно. Сироватка дуже економна, потрібно кілька крапель, на ніч. Після вбирання ампула дає добре відчутний ліфтинг і його видно візуально. Після курсу використання шкіра стає щільною, вирівнюється її тон. Дія ампули делікатна, не викликає подразнень, висипу та почервоніння.
Ретинол — одна з жиророзчинних форм вітаміну А, бореться з першими ознаками старіння: зменшує глибину зморщок, вирівнює тон і мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.
Ретинол від Medi-Peel — капсульований, що сприяє його захисту від руйнування й дає запас часу, щоб вивільнити ретинолову кислоту.
Комплекс Melatamine 7TM (вітамін В5, С, Е, ретинілпальт, ретиналь, глутатіон, AA-Ferm) живить і освітлює шкіру, згладжує зморшки.
Транексамінова кислота в складі сироватки дбайливо освітлює пігментацію і сліди постакне, запобігаючи появі пігментних плям у майбутньому.
Сироватка за текстурою густа, як молочко, дуже потішить власниць сухої та зневодненої шкіри та стане порятунком у зимовий період.
Спосіб застосування: натисніть кнопку на піпетці 1-2 рази та видавіть вміст, потім акуратно нанесіть сироватку на все обличчя. На плями нанесіть щільніший шар сироватки. Для оптимального ефекту освітлення й ліфтингу застосовуйте в комплексі з тонером і кремом із серії Melanon Х.
Примітка: косметику з ретинолом не рекомендується одночасно використовувати з кислотами, пілінгами та вітаміном С.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?