Всі категорії
Додати товар

Сиворотка для зони навколо очей susanne kaufmann eye rescue serum

1850 грн
Опис

✅ Оригінал, із Великобританії. Торгу та обміну немає.

🔹 Повнорозмірна Сиворотка для зони навколо очей Susanne Kaufmann Eye Rescue Serum 10ml

Susanne Kaufmann - роликовий стик для повік Eye Rescue Stick Line A, який пропонують використовувати в ранковому догляді. Засіб не тільки доглядає шкіру навколо очей за рахунок антиоксидантів і поживних компонентів, але також робить легкий масаж. Основне завдання цього засобу полягає у захисті шкіри повік від стресу, викликаного ультрафіолетом, усунення набряків та темних кіл, зволоження та зміцнення. Працює стик за рахунок комплексу Liftiss, до складу якого входить зволожуючий екстракт насіння баобабу, ксилозу та мінерали, а також екстракту жасмину, кофеїну, екстракту глоду та гіалуронова кислота.

Оживіть стомлені очі за допомогою сироватки Susanne Kaufmann Eye Rescue Serum, що охолоджує засоби для очей, що заряджає енергією та зволожує шкіру, допомагаючи шкірі навколо очей помітно освіжитися. У зручному кульковому стику сироватка для очей відчувається прохолодною на шкірі. Насичений м'якоттю баобаба, він має антиоксидантні властивості для захисту шкіри від вільних радикалів та УФ-ушкоджень, а також зміцнює та зволожує шкіру, роблячи її шовковистою та м'якою на дотик.

Збагачена гіалуроновою кислотою, яка допомагає шкірі утримувати вологу, веганська сироватка збагачена коренем цикорію та квіткою глоду, які мають протизапальну дію та заспокоюють шкіру. Завдяки кофеїну, що стимулює кровообіг і зменшує набряклість, ця сироватка робить шкіру навколо очей більш настороженою і надає життєвої сили молодості.

Термін придатності до 12.2024

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?