Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий біоревіталізант «коректор зморшок» з комплексом омега-3,6,9 кислотами 25...

480 грн
Опис

Біокомплекс багате джерело олеїнової, лінолевої та ліноленової кислот, отриманих методом подвійної дистиляції з рослинної сировини, флавоноїдів, натуральних фітоестрогенів, а також мікроелементів та мінеральних солей.

Гідролізат молочних протеїнів та надкритичний екстракт кокосу забезпечують шкірі необхідне зволоження, а екстракт ягід годжі та маргаритки забезпечують необхідний рівень ліфтинг-ефекту.

Гідролат троянди надає шкірі пружності та матовості, зменшує мімічні зморшки та набряклості. Усуває сухість, лущення та подразнення шкіри. Пом'якшує і підвищує еластичність шкіри, роблячи її м'якою, гладкою, бархатистою. Відновлює водно-ліпідний баланс.


Комплекс володіє прекрасними зволожуючими та живильними властивостями, сприяє синтезу колагену та еластину, бере участь у шкірному метаболізмі. Завдяки наявності мікроелементів концентрат чудово живить шкіру. Естрогеноподібні речовини рослин стимулюють обмін речовин у шкірі та сприяють відновленню натурального зволожуючого фактора шкіри. Продукт підвищує еластичність шкіри, а також тонізує та зволожує її, усуваючи дрібні зморшки.



Активні компоненти: омега-3, омега-6, омега-9 кислоти, гідролат троянди чайної, екстракт ягід годжі, екстракт волошки, екстракт маргаритки, гідролізат молочних протеїнів, сверкртичний екстракт СО 2 кокосу.

*Упаковка може змінюватися виробником залежно від партії товару, це не впливає на якість продукції

Спосіб застосування: - для домашнього догляду: після ретельного очищення та тонізації рівномірно нанесіть на шкіру обличчя та шиї. Можна використовувати як самостійний косметичний засіб, так і під денний/нічний крем або макіяж, включаючи область навколо очей. Застосовувати 1-2 рази на день (ранок/вечір) як базовий догляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?