Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка вирівнює тон шкіри, освітлює та зволожує cos de baha tranexamic serum 30 мл

550 грн -8% 510 грн
Опис

Сироватка вирівнює тон шкіри, освітлює та зволожує COS DE BAHA Tranexamic Serum 30 мл

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Сироватка для обличчя та шиї з транексамовою кислотою та ніацинамідом Cos De BAHA TN Tranexamic Acid Niacinamide Serum, 30мл
Транексамова кислота – знижує синтез меланіну, запобігаючи появі небажаної пігментації, освітлює вже існуючу та вирівнює тон обличчя.
Екстракт алое
Ніацинамід
Бетаїн
Гіалуронова кислота
Алантоїн
Лимонна кислота
Екстракт камелії
Екстракт бузини

Особливості сироватки:

- Транексамова кислота може ефективно лікувати наявну пігментацію, а продукти, що містять інгредієнт, рекомендуються для запобігання післязапальної пігментації (ПІГ), що може бути поширеним побічним ефектом лазерного лікування.

- Сироватка блокує перенесення пігменту від меланоцитів (клітин, що виробляють пігмент) до кератиноцитів (клітини, що синтезують кератин, що знаходяться у зовнішньому шарі шкіри-епідермісі).

- Транексамова кислота знижує чутливість шкіри до ультрафіолету - ось чому цей компонент настільки популярний в Азії та Індії.

- Деякі інгредієнти посилять переваги транексамової кислоти, включаючи: саліцилову кислоту, ніацинамід, бакухіол, азелаїнову кислоту, вітамін С та ретинол, також арбутин та солодкову кислоту.

Спосіб використання: нанесіть 1-2 краплі сироватки після використання тонера на очищене обличчя, шию та зону декольте, виключаючи області очей та губ. Дайте засобу увібратися, потім використайте зволожуючий крем. Продукт рекомендується застосовувати вранці та ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи