Всі категорії
Додати товар

Серум з вітаміном с dear, klairs freshly juiced vitamin charging serum

1090 грн
Опис

Сироватка з багатьма вітамінами наповнює шкіру обличчя свіжістю та здоровим сяйвом. Надає допомогу у боротьбі з ранніми ознаками старіння, такими як тьмяний і нерівний тон, в’ялість та зморшки. Підвищує пружність та вирівнює текстуру шкірного покриву, освітлює та освіжає колір. Допомагає у корекції пігментації, ластовиння, постакне, меланодермії, пригнічуючи фермент тирозинази. Забезпечує антиоксидантну підтримку, оберігаючи клітини дерми від пошкоджень вільними радикалами, спричиненими впливом негативних факторів довкілля та ультрафіолетовим випромінюванням. Відновлює пошкодження та розгладжує рубці. Текстура у Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum в’язка, водяниста, швидко поглинається, не залишайте липких жирних слідів. Можна використовувати при денному та вечірньому догляді, не конфліктує з іншими засобами та макіяжем, ідеально під санскрін. Має веганську формулу, дерматологічно протестоване та підходить при підвищеній чутливості.

Активні компоненти:

Вітамін С (3-О-етил аскорбінова кислота) 10% – стабільна форма активу, яка не піддається впливу температур та повітря. Гальмує процес вироблення меланіну, що забезпечує потужний освітлюючий ефект. Має антиоксидантні та протизапальні властивості, також запускає процеси синтезу колагену.
Ніацинамід – сильний антиоксидант, покращує мікроциркуляцію, зміцнює стінки капілярів, має протизапальну та загоювальну дію.
Пантенол – цілісність пошкодженої структури дерми, заспокоює почервоніння та подразнення, має зволожуючі та загоєнні здібності.
Мадекасосид – ізолят центели азіатської сприяє регенераційним процесам пошкоджених тканин, пом’якшує і зміцнює кровоносні судини, покращує стан тургору шкіри, стимулює процеси епітелізації.
Аденозин – уповільнює процеси старіння, прискорює відновлення тканин. Ущільнює текстуру та розгладжує зморшки, повертає рівний, сяючий та свіжий тон.
Токоферол – уповільнює процеси старіння, відновлює пружність та еластичність в’янучої дерми, розгладжує зморшки, заломи, сприяє регенерації та оновленню клітин
Спосіб застосування: Нанести 1 краплю засобу на долоні і рухами, що поплескують, розподілити по обличчю, після очищення, даючи сироватці вібратися під дією власного тепла шкіри. При підвищеній чутливості: наносити після тонера або змішавши краплю серуму з тонером.

Обʼєм: 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?