Всі категорії
Додати товар

Bravuralondon bravura london lactic acid 10% peel with vitamin b5 пилинг з молочною...

795 грн
Опис

Lactic Acid 10% Peel with Vitamin B5 - ексфоліант для домашнього використання з молочною кислотою 10%. Ідеальний варіант для новачків, які раніше не використовували у своєму догляді активні кислотні засоби. Lactic Acid 10% Peel містить молочну кислоту, яка є чудовим ексфоліантом для сухої, тьмяної, вікової шкіри або просто для того, щоб освіжити, розгладити, оновити шкіру і наповнити її природним сяйвом. Засіб відлущує ороговілі частинки епідермісу, розгладжує рельєф та сприяє оновленню клітин шкіри. Чинить освітлюючу дію, вирівнює тон і допомагає позбутися постакне, гіперпігментації, ластовиння. Ексфоліація сприяє синтезу колагену та еластину, підвищується тургор та розгладжуються дрібні зморшки. Засіб рекомендований при сухості та зневодненості, акне та комедонах, зморшках, шорсткій і огрубілій шкірі з лущенням. Регулярно використовуючи даний продукт, шкіра постійно оновлюється, і тому зникає необхідність у салонних пілінгах. Засіб також збагачений вітамінами та рослинними компонентами. Вітамін В5, Е та алое вера зволожують та заспокоюють шкіру. Олія герані забезпечує тонізуючий ефект, омолоджує, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки, не допускає передчасного старіння шкіри.

Ви побачите різницю вже після однієї процедури: ваша шкіра стане більш м'якою, гладкою та сяючою. Під час регулярного використання ви помітите покращення зовнішнього вигляду тонких ліній, зморшок, пошкоджень від сонця або інших ознак старіння. Цей пілінг підходить для всіх типів шкіри, тому навіть якщо у вас чутлива шкіра, ви все одно можете насолоджуватися перевагами цього чудового продукту. Це також відмінний вибір для тих, у кого суха шкіра, і хто хоче досягти глибшого відлущування, ніж при використанні традиційних засобів для очищення і скрабів.

Подаруйте своїй шкірі догляд, на який вона заслуговує, разом з Lactic Acid 10% Peel.

Переваги:
Відмінний вибір для новачків у кислотному догляді.
М'яко та делікатно впливає на шкірний покрив.
Забезпечує рівномірну та дбайливу ексфоліацію.
Сприяє оновленню поверхні шкірного покриву.
Освіжає та освітлює колір обличчя.
Чинить ліфтинг-ефект за рахунок стимуляції вироблення колагену та еластину.
Робить зморшки, рубці, сліди від запалень менш помітними.
Безпечний для всіх типів шкіри і може використовуватися на обличчі, шиї, декольті та руках.
Запобігає передчасному старінню клітин.
Приводить у тонус суху, зневоднену та тьмяну шкіру, освіжає жирну та пористу.
pH 3,0-3,5.
Активні інгредієнти:

10% Молочна кислота - інтенсивно і рівномірно відлущує ороговілий шар епідермісу, сприяє оновленню поверхні шкірного покриву, стимулює синтез власного колагену та еластину, покращує рельєф, підвищує тургор, розгладжує дрібні зморшки. Нейтралізує негативний вплив вільних радикалів, що утворюються у шкірі під дією ультрафіолету, нікотину, алкоголю та інших факторів. Запобігає передчасному старінню клітин. Чинить себорегулюючу дію, очищає пори, зменшує висипання та акне.
Сік листя алое вера - зволожує глибокі шари шкіри, загоює рани та перешкоджає поширенню інфекції, розгладжує зморшки, покращує еластичність, при регулярному використанні допомагає при запальних процесах, оздоровлює шкіру з акне та себореєю.
Пантенол (вітамін В5) - відновлює шкіру, усуває сухість та відчуття стягнутості, рятує від зневоднення та повертає тонус, проникаючи у глибокі шари епідермісу.
Токоферил ацетат (вітамін Е) - посилює вироблення естрогену, за допомогою якого обличчя стає підтягнутим, а шкіра набуває тонусу; виводить токсини та нейтралізує активність вільних радикалів; глибоко зволожує, завдяки чому посилюються процеси регенерації клітин епідермісу.
Олія герані - має заспокоюючі та стабілізуючі властивості, сприяє омолодженню шкіри. Покращує кровообіг в шкірі, сприяє рівномірному розподілу меланіну та перешкодж

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?