Всі категорії
Додати товар

Крутий дорогий засіб-омолоджувальна сироватка для обличчя в капсулах. 30 шт.

165 грн -6% 156 грн
Опис

Стан — новий

Омолоджувальна сироватка для обличчя Images Salmon Seed з вітаміном Е, колоїдним золотом і гідролізованим екстрактом червоної ікри.

Омолоджувальна сироватка з вітаміном Е регенерує шкіру, уповільнює процес старіння і в'янення шкіри, насичуючи її необхідними амінокислотами та мікроелементами.

Екстракт червоної ікри містить протеїни, амінокислоти, поліненасичені жирні омега-3 кислоти, цінні мікроелементи, як-от натрій, калій, магній, фосфор, залізо, вітаміни А, D, E, F. Усі ці компоненти є найпотужнішими антиоксидантами. Вони захищають шкірні покриви від шкідливого впливу вільних радикалів. А руйнівна робота цих небезпечних речовин — одна з головних причин старіння і в'янення шкіри. Про корисний склад і властивості литки відомо вже давно. Зараз багато фахівців вводять до складу нових косметичних ліній екстракт із цього делікатесу. Він неабияк прискорює процес оновлення в клітинах, збільшує в шкірі вироблення речовин, потрібних для збереження молодості — колагену й еластину, сприяє швидкому відновленню шкірних покривів, стимулюють регенерацію клітин шкіри, зволожують і активізують обмінні процеси в шкірі, насичують шкіру мінеральними солями, а також захищає від УФ-променів, різкої зміни температурного режиму. Після застосування сироватки помітно поліпшується мікрорельєф шкіри, вона отримує активні поживні речовини та потужний заряд енергії, що зумовлено сумішшю литки. Тривале застосування крему дарує шкірі пружність.

Відновлювальна та омолоджувальна сироватка в капсулах для обличчя представлена в прозорій баночці з бурштиновими капсулами — рибками, наповненими густим злегка маслянистим вмістом у баночці 30 штук

До складу сироватки для обличчя входять: гідролізований шовк — «рідкий шовк» фіброїн, у структурі якого гліцин — компонент натурального зволожувача шкіри, гідрогенізована кокосова олія має антиоксидантну дію та містить: фосфоліпіди, які відновлюють клітинні мембрани Гіалуронова кислота — натуральний зволожувач, який відіграє роль молекулярної губки, одна її молекула утримує приблизно 1000 молекул води.

Токоферол (вітамін Е) захищає шкіру від негативних впливів довкілля, вирівнює текстуру шкіри, посилює циркуляцію крові та живлення тканин, пом'якшує, усуває припухлості та темні круги під очима, згладжує зморшки та освіжає погляд.

Колоїдне золото зволожує шкіру та надає пружності. чистить пори.

Після нанесення сироватки шкіра миттєво стає гладкою й шовковистою. Дрібні зморшки згладжуються. На набряки сходять, а темні круги світліють. Результат накопичувальний, тому рекомендуємо користуватися щодня.

Застосування:

Щоб відкрити капсулу, акуратно відріжте ковпачок і стисніть кінчиками пальців.

Видавіть потрібну кількість сироватки та нанесіть на шкіру.

Підходить для використання в ранкову та вечірню пору.

Об'єм — 30 шт., терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?