Всі категорії
Додати товар

Лифтинг сыворотка для лица j'sderma returnage rg ampoule jsderma

730 грн -6% 690 грн
Опис

Висококонцентрована омолоджувальна сироватка для спрямованої боротьби з пігментацією і зморшками. Сироватка добре живить і зволожує шкірний покрив, ефективно утримуючи вологу в глибоких шарах, відновлює пружність та еластичність тканин, розгладжує зморшки та шкірні заломи, зміцнюючи каркас обличчя.

Сироватка має злегка текучу текстуру, зі слабкою в’язкою консистенцією, швидко вбирається і не залишає липкості чи жирності.

В основі складу інноваційний пептидний комплекс Matrexyl 3000 також відомий як компонент – “стимулятор пружності шкіри”, заповнює втрати колагену в шкірі, помітно покращуючи її еластичність, що, у свою чергу, призводить до видимого зменшення кількості зморшок і глибини шкірних заломів. Комплекс містить два пептиди, які в синергії сприяють якнайшвидшому оновленню та відновленню шкіри, покращуючи її зовнішній вигляд.

Основні діючі компоненти

Arbutin – Найбільш ефективний, швидкий і надійний інгредієнт для відбілювання шкіри, мінімізації пігментації, зниження засмаги після перебування на сонці.
Спосіб застосування:
Декілька крапель сироватки нанесіть на чисту шкіру обличчя після тонізування на все обличчя або локально, тільки на «проблемні» ділянки.
Закінчіть нанесення легкими рухами долонь.
На останньому етапі використовуйте крем для обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?