Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Cos de baha peptide serum with matrixyl 3000, argireline пептидна сироватка з...

440 грн
Опис

Cos De BAHA Peptide Serum with Matrixyl 3000, Argireline Пептидная сироватка з матріксілом і аргіреліном

Пептидная сироватка показує високу ефективність роботи на шкірі з віковими змінами: відновлює водний баланс, зменшує вираженість зморшок, вирівнює мікрорельєф, підвищує пружність і еластичність, покращує колір обличчя.

Матриксіл 3000 - високоефективний пептидний комплекс, який стимулює синтетичну активність фібробластів і покращує якість дермального матриксу.
Аргірелін - його дія порівнянна з ботулотоксином. Однак замість паралізації лицьових м'язів, він блокує передачу сигналів. В результаті порушується скорочення м'язів і мімічні зморшки розгладжуються.
Солі гіалуронової кислоти (1%) притягують вологу, попереджають зневоднення, пом'якшують.

Серум на 78% складається з натуральних інгредієнтів, не містить парабенів, спирту, ароматизаторів, сульфатів, барвників. Насичена текстура сироватки легко розподіляється по шкірі, не залишає відчуття плівки, липкості або жирності, якщо наносити вбиває рухами. В результаті регулярного застосування курсом забезпечується яскравий результат: шкіра виглядає більш свіжої, відпочила і молодшою!

Спосіб застосування: Нанесіть кілька крапель сироватки на очищену шкіру обличчя після тонера. Рівномірно розподіліть і м'яко вбийте в шкіру подушечками пальців. Курс - 2-3 місяці використання вранці і ввечері. Через 1,5-2 місяці курс можна повторити.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
korey...
koreya.beauty_shop
Одеса
82% виконаних замовлень
Була