Всі категорії
Додати товар

Інноваційна антивікова сироватка для обличчя createfirm bioelements

2800 грн
Опис

Ключові інгредієнти Aquamide-5®, ексклюзивний інноваційний інгредієнт Bioelements, що включає цераміди EOP, EOS, NP, NS, AP. Надають пробуджувальну дію на клітини, активізуючи процеси синтезу ліпідів захисного бар'єру шкіри,
також підвищує стресостійкість клітин шкіри (Ларгенганса, кератиноцитів, фібробластів). Відновлює ліпідну мантію, перешкоджаючи зневодненню та передчасному старінню.
Капроіл-фітосфінгозин та капроіл-сфінгозин – сприяє відновленню ліпідного бар'єру, підвищує еластичність та зволоженість шкіри. Екстракти водоростей та пулулан – рослинні полісахариди зволожують, забезпечують ліфтинг та захист шкіри. Рослинні екстракти вівса, смородини, смола дерева Елемі, екстракт Падуба Парагвайського - тонізують, заспокоюють та зміцнюють.

Спосіб застосування Ранок: після процедури очищення та тонізації нанесіть на обличчя та шию рухами знизу вгору. Потім нанесіть сонцезахисний крем Ніч: після процедури очищення та тонізації нанесіть на обличчя та шию рухами знизу вгору. Потім нанесіть зволожуючий або нічний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?