Всі категорії
Додати товар

Есенція-міст для зволоження та відновлення шкіри real barrier essence mist ,100 мл

560 грн
Опис

Есенція-міст містить гіалуронову кислоту, яка забезпечує тривале та інтенсивне зволоження. Комбінація пантенолу, алантоїну, гідролізованої гіалуронової кислоти та запатентованої технології MLE заспокоює суху та подразнену шкіру, забезпечує тривале зволоження та відновлення захисного бар’єру шкіри.
Використовуйте міст відразу після очищення, щоб відновити бар’єрну функцію шкіри та підготувати її до нанесення крему.
У складі есенції-місту є унікальна формула MLE.
Multi-Lamellar Emulsion – багатошарова емульсія з особливою текстурою, схожою на структуру міжклітинних ліпідних шарів шкіри. Ця ексклюзивна технологія, аналогів якої немає серед косметичних засобів. У складі MLE псевдоцерамід, жирні кислоти, холестерол та природні зволожуючі компоненти, що заповнюють дефіцит компонентів, що підтримують шарувату структуру шкіри.
Спосіб застосування
Після етапу очищення або коли шкіра стає чутливою і сухою, струсніть флакон, щоб змішати водну фазу з живильною, потім рівномірно розпорошіть по всьому обличчю і обережно прижміть долонями, щоб есенція краще ввібралася.
Порада: ця формула містить високу концентрацію інгредієнтів, що зволожують і заспокоюють шкіру. Перед використанням добре збовтати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?