Всі категорії
Додати товар

Isntree - c-niacin toning ampoule освітлююча ампула з вітаміном с і ніацинамідом

580 грн
Опис

Освітлююча ампула інтенсивно діє а на загальний тон шкіри. Усуває тьмяність і нерівний колір обличчя, м'яко освітлює і повертає шкірі здорове сяйво. Ефективно бореться з пост-акне, пігментацією та іншими недосконалостями шкіри. Засіб має сильну антиоксидантну дію, дарує шкірі здоровий колір і сяйво.

Екстракт плодів обліпихи (69%) - ефективно заспокоює роздратовану шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущення. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Тонізує, запобігає авітаміноз шкіри, оздоровлює і покращує колір обличчя.

Ніацинамід (2%) - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрат вологи з епідермісу і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює. Екстракт листя алое вера - забезпечує багаторівневий захист шкіри і глибоке зволоження. Він створює на поверхні шкіри невловиму захисну плівку і перешкоджає випаровуванню вологи, насичує необхідними мінералами і мікроелементами, підвищує імунітет і захисні функції шкіри. Гіалуронова кислота - створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість ампули на шкіру, приділяючи особливу увагу області пігментації. Після використання необхідно щільно закривати флакон. Продукт необхідно зберігати в темному прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів і різких перепадів температур. Через високу концентрацію вітаміну С колір засобу з часом може стати яскраво помаранчевим - це ніяк не відбивається на якості продукту і його дії.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?