Всі категорії
Додати товар

Інтенсивно зволожувальна есенція для обличчя 10 мл laneige water bank hydro essence

140 грн
Опис

Активні інгредієнти: Екстракт ірландського моху, Ніацинамід, Аргінін, вітамін Е
Тип шкіри: Усі типи, Комбінована, Нормальна, Жирна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Відновлення, Зволоження, Омолодження, Захист
Об'єм: 10 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Laneige Water Bank Hydro Essence — зволожувальна есенція, розроблена на основі рослинних екстрактів і мінеральної води. Продукт повністю органічний.
Есенція для обличчя «Laneige» зменшує глибину зморщок, не дає волозі випарується з клітин, покращує кровообіг, підвищує пружність і еластичність епідермісу. Одними з активних компонентів є екстракт кресс-салату й екстракт чорних водоростей. Вони глибоко зволожують шкірний покрив, омолоджують його та не допускають сухості та лущення.

Інтенсивна зволожувальна есенція для обличчя від Laneige на основі талої льодовикової води насичує клітини вологою, вітамінами та мінералами, які повертають шкірі втрачену пружність і еластичність. Комплекс Hydro Circullator створює на поверхні епідермісу захисний бар'єр, який перешкоджає виникненню сухості та лущення.

Екстракт насіння кіноа зменшує виразність перших ознак старіння, прискорює процеси оновлення й синтез колагену. Екстракт морських водоростей стимулює дренаж лімфи та знімає набряки. Вітамінна вода, витягнута з капусти кейл, крісс-салат і кореня буряка, підтримує оптимальний рН-баланс, згладжує зморшки та усуває жирний блиск.

Спосіб застосування: попередньо очистити шкіру обличчя та протерти тонером/лосьйоном, після — нанести есенцію на проблемні зони та розподілити поплескувальними рухами, дати вбратися.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?