Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя з центелою азіатською purito centella unscented serum, 60 мл

680 грн
Опис

Purito Centella Unscented Serum – це зволожуюча сироватка для відновлення шкіри з центеллой має яскраво виражену заспокійливу і загоюючою дією. Допомагає у боротьбі з запаленнями, сухістю і зневодненням. Активізує синтез колагену в клітинах епідермісу і уповільнює процеси старіння. Ефективно проявляє себе в боротьбі з куперозом і почервоніннями. Сироватка містить екстракт центелли азіатської (49%), а також гіалуронову кислоту, пантенол, аденозин, ніацинамід, кераміди і три види пептидів.

Дія сироватки:

- Зміцнює захисний бар'єр шкіри

- Вирівнює тон, бореться з пігментацією і постакне

- Надає омолоджуючий ефект

- Сприяє загоєнню ран, відновлює гідро-ліпідний баланс

- Бореться з акне

- Зміцнює судини і покращує кровообіг

- Покращує еластичність

- Використовується для профілактики прояву куперозу

Центелла азіатська - потужний антиоксидантний і протизапальний інгредієнт, а завдяки здатності зміцнювати капіляри і збільшувати еластичність сполучної тканини, є унікальним засобом для лікування і профілактики куперозу.

Аденозин сприяє виробленню колагену і еластину, вирівнює мікрорельєф, розгладжує зморшки. Ніацинамід запускає процеси клітинного оновлення, підвищує бар'єрну функцію шкіри, сприяє розгладженню, висвітлює пігментацію, у тому числі пост запальні почервоніння. Кераміди відновлює гідроліпідну мантію шкіри, перешкоджаючи випаровуванню вологи і знижуючи чутливість, покращують текстуру рогового шару, захищають від негативного впливу навколишнього середовища.

Пептиди підсилюють вироблення колагену і еластину, розгладжують зморшки Екстракт камелії китайської (зелений чай) володіє високими антиоксидантними і противо канцерогенними властивостями, легко заспокоює подразнення, допомагає боротися із запаленням і перешкоджає старінню шкіри.

Сироватка підійде володарям чутливої і проблемної шкіри з наявністю перших вікових змін, а також для тих, чия шкіра стала реактивної після пілінгів, продуктів з кислотами, ретиноїдами, чисток особи, лазерної терапії та інвазивних процедур у косметолога.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?