Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча сироватка для підвищення еластичності шкіри medi-peel hyal kombucha tea-tox ampoule

635 грн
Опис

Сироватка з комбучею Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule «оживляє» втомлену та зневоднену шкіру, наповнює її здоровим сяйвом. Зміцнює шкіру, робить її більш щільною та пружною, заспокоює подразнення. Сироватка забезпечує потужний антиоксидантний захист, нейтралізує агресивну дію навколишнього середовища та перешкоджає руйнуванню клітин. Знімає почервоніння та запалення, покращує тон обличчя та насичує шкіру вологою. Підтримує оптимальний гідроліпідний баланс шкіри, перешкоджає втраті вологи.

Комбуча, що становить 70% сироватки, вироблена всесвітньо відомою англійською компанією Ahmad Tea з високоякісного чорного чаю, що пройшов ферментацію при температурі 29 ° протягом 336 годин. Поєднання таких потужних компонентів як комбуча, 8 видів гіалуронової кислоти та 5 видів керамідів, укладених у ліпосоми, дозволяє сироватці проникати глибоко в епідерміс, не травмуючи роговий шар. Ніжна текстура залишає комфортний зволожуючий фініш без липкості.

Сироватка є функціональним засобом проти зморшок та для освітлення тону, а також 100% веган засобом. Екологічна упаковка створена з органічних перероблених матеріалів із нанесенням соєвого чорнила.

Основні інгредієнти:

Комбуча в 8 разів ефективніша за звичайний чай. Містить вітаміни всієї групи, С, D, E, K і фолієву кислоту. А також близько десяти ензимів, стільки ж органічних основних кислот, полісахариди та десятки мікроелементів. Комбуча відновлює волокна еластину і колагену, інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також надає м’яку дію, що відлущує, за рахунок вмісту фруктових кислот. При цьому завдяки високій концентрації вітаміну В можливість подразнення зводиться до мінімуму.

8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють нестачу вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу із сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження у клітинах. Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?