Всі категорії
Додати товар

Есенція з пептидами і центеллою medi-peel peptide 9 volume white cica essence

935 грн
Опис

Киснева есенція із центеллою Medi-peel Peptide 9 Volume White Cica Essence допомагає заспокоїти роздратовану шкіру, зняти свербіж і запалення, а також вирівняти загальний колір обличчя.

Продукт інтенсивно впливає на шкірний покрив, проникає глибоко в клітини епідермісу і прискорює процеси регенерації. Есенція м’яко освітлює загальний тон шкіри, освітлює пігментацію і пост акне, усуває свербіння і подразнення. Дарує шкірі здорове сяйво і тонус.

Надає зміцнюючу дію, підвищує пружність і еластичність тканин. Сприяє зменшенню глибини зморшок і підтягує.

При нанесенні на поверхню шкіри, есенція утворює піну, кисневі бульбашки здатні проникати максимально глибоко в епідерміс, полегшуючи транспортування активних речовин до глибоких шарів шкіри. Підвищує абсорбуючу здатність і комплексно впливає на стан шкіри.

Ключовий компонент есенції – комплекс із 9-ти видів пептидів.

Пептиди зменшують вже наявні зморшки і попереджають появі нових, підтягують шкіру і овал обличчя, інтенсивно зволожують і підсилюють опірність шкіри до численних факторів старіння.

Основні діючі компоненти:

Комплекс Cica (екстракт центелли азіатської, мадекассосід, мадекассова кислота, азіатікозід, азіатікова кислота) – має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судиннозміцнюючу дію і зменшує купероз.

Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом’якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори.

Транексамова кислота – без травмування шкіри блокує сигнал про необхідність виробляти меланін (гальмування меланіну в 30 разів інтенсивніше, ніж від арбутину). Направлена ​​на боротьбу із пігментацією, загальним висвітленням і вирівнюванням тону. Знижує синтез меланіну, надає протизапальний і освітлюючий ефект.

Астаксантин – унікальний антиоксидант, який в даному випадку добувається із панцирів креветок. Його дія спрямована на нейтралізацію вільних радикалів і уповільнення старіння шкіри. Астаксантин підвищує пружність і еластичність тканин, прискорює регенерацію, використовується при лікуванні акне, має виражені бар’єрні властивості.

Косметика з пептидами не рекомендується для використання в період вагітності і лактації.

Рекомендується для чутливої ​​і схильної до пігментації шкіри.

Спосіб застосування: розподіліть необхідну кількість есенції по шкірі і дочекайтеся появи пухирців. Після того як засіб почне пінитися легкими рухами допоможіть есенції увібратися.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?