Всі категорії
Додати товар

Lancôme набір сироваток advanced génifique serum 10+5ml

1000 грн -25% 750 грн
Опис

LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM для обличчя 10мл + LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX СВІТЛО-ПЕРЛАМУТОВА СИРОВАТКА ДЛЯ ОЧЕЙ ТА ВІЙ 5мл

Advanced Génifique — це найповніший активатор молодості, який відновлює та активує 10 ознак молодості шкіри: сяйво, прозорість, мімічні лінії, зморшки, однорідність, пружність, щільність, текстуру, еластичність, тонус. Вже через 7 днів ви побачите результати.

Завдяки своїй формулі, збагаченій екстрактами пробіотиків і гіалуронової кислоти, він зміцнює захисні сили і захищає шкіру від зовнішнього впливу. Шкіра миттєво виглядає здоровішою: вона оживлена, помітно гладкіша, пружніша та сяюча. Клінічно доведені результати.

Нова формула, яка прискорює відновлення шкіри, роблячи її сильнішою та молодшою!

Advanced Génifique — нова антивікова сироватка від Lancôme, що активізує молодість, відкриває молоду та сяючу шкіру лише за 7 днів. Натхненний наукою про мікробіом шкіри, найбільшою науковою революцією минулого століття, він ідеально підходить для всіх жінок, у будь-якому віці та для всіх типів шкіри. Культова сироватка Advanced Génifique є першим важливим жестом у будь-якому ритуалі краси.

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl — це перша освітлююча сироватка для очей із зволожуючою та свіжою текстурою в поєднанні з ексклюзивним і гнучким аплікатором із ефектом масажу, який досягає найбільш недоступних ділянок контуру очей для видимих ​​результатів: ширший погляд. , яскравіший , молодіший.

Ефективно діє у верхній і нижній областях ока. Унікальна комбінація для зменшення видимості мішків, темних кіл і зморшок. Вражаючі результати: контур очей виглядає свіжим, відпочилим і помітно розгладженим.

Активатор молодості та освітлювач погляду. Контур очей стане яскравішим і живішим, з більшою кількістю бляклих зморшок і зменшенням мішків.

Advanced Génifique Yeux Light Pearl — це омолоджуючий концентрат для очей і вій, який робить вашу область навколо очей сяючою.

Антивікова сироватка доглядає за чутливим контуром очей і зменшує темні кола, зморшки та видимі запалені ділянки. Пробіотичні інгредієнти активізують ваш молодий вигляд і ущільнюють або зміцнюють вії. Гнучкий масажний аплікатор підсилює цей ефект.

Встигни замовити по 749грн
Термін придатності до Листопада 2025

Набір в новій упаковці, не відкривались

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Елітна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
anna_...
anna_zara_bayer
Супер-продавець
Тернопіль
85% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?