Всі категорії
Додати товар

Освітлювальна пілінг-ампула з арбутином medi-peel aha bha alpha arbutin ampoule

725 грн
Опис

Активні інгредієнти: BHA-кислоти (саліцилова кислота), АНА-кислоти
Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна
Основна дія: Освітлення, Від пігментних плям, Від чорних цяток
Об'єм: 30 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Освітлювальна пілінг-ампула з альфа-арбутином Medi-Peel AHA BHA Alpha Arbutin Ampoule стимулює процеси клітинного оновлення, активно відлущує ороговілий шар епідермісу, розсмоктує застійні плями, допомагає в боротьбі з пігментними плямами та постакне.
Блокує вироблення меланіну та захищає від появи нових пігментних плям, ефективно вирівнює загальний тон шкіри, помітно освітлює й бореться з тьмяністю. Покращує проникність тканин, підвищуючи засвоюваність усіх активів і інтенсивно зволожуючи. Показник pH засобу — 4.9.
Механізм роботи пілінг-ампули:
1) Комплекс АНА-кислот ретельно видаляє змертвілі клітини з поверхні шкіри;
2) Саліцилова кислота проникає глибоко в пори, розчиняючи жирові корки та комедони, знижує виразність сальних ниток;
3) Арбутин і вітамін C вибілює пігментні плями та постакне;
4) Рослинні компоненти доглядають за шкірою, зволожують, живлять і захищають від сухості.
Основні активні компоненти:
У сироватки ефективний комплекс із 9% AHA, BHA-кислот Альфа-Арбутину та Пантенолу. Усі компоненти добре поєднуються між собою та покращують дію один одного. У результаті відбувається м'яке відлущування шкіри, розчиняються сальні корки, вирівнюється тьмяний колір обличчя.
АНА-кислоти очищають від відмерлих клітин і надлишку себуму, полегшуючи проникнення активних компонентів і підвищуючи їхню ефективність. Активізують клітинне оновлення, скорочують глибину зморщок, вирівнюють колір обличчя.
BHA-кислоти мають знезаражувальну та протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення всередині комедону, пригнічують вироблення секрету потових і сальних залоз, зменшуючи жирність.
Пантенол має виражені загоювальні властивості, стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, зупиняє запальні процеси.
Альфа-арбутин знижує продукцію пігменту меланіну, має антисептичний ефект, позбавляє набряків і тьмяного тону, а також пом'якшує, кондиціонує й допомагає справлятися з оксидативним стресом, сповільнюючи вікові зміни.
Fresh Bud no.6™️ — запатентований комплекс (екстракти зародків броколі, люцерни, пекінської капусти, пшениці) відновлює імунітет і активізує регенерацію шкіри, знімає запалення, заспокоює, пом'якшує та зволожує.
Запатентовані комплекси: Made WhiteTM️ і Pure Medi — запобігають і освітлюють пігментацію, сліди постакне, вирівнюють тон шкіри.
Транексамова кислота знижує синтез меланіну, перешкоджає появі небажаної пігментації, освітлює та вирівнює тон.
Вітамін С має антиоксидантну дію, захищаючи клітини від вільних радикалів, завдяки чому уповільнює процес старіння, а також перешкоджає появі пігментації та вирівнює тон.
Комплекс із 8 видів гіалуронових кислот різної молекулярної маси підвищує еластичність і пружність шкіри, сприяє глибокому зволоженню, запобігаючи її дегідратації. Утворюють захисний шар, який не дає волозі випаруватися.
Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість сироватки на тонізовану шкіру. У денну пору обов'язково використовуйте сонцезахисний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Формат:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?