Всі категорії
Додати товар

Мультифункціональна відновлююча сироватка estee lauder advanced night repair...

3500 грн -32% 2399 грн
Опис

Країна походження:США
Клас:селектив
Стать:для жінок
Тип шкіри:для жирної шкіри, для комбінованої шкіри, для нормальної шкіри, для проблемної шкіри, для сухої шкіри, для чутливої шкіри
Вік:30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-69, 70 та вище
Область застосування:для обличчя
Згорнути
Опис
Відчуйте глибоке відновлення шкіри, поки ви спите! Мультифункційна сироватка Estee LauderAdvanced Night Repair здатна повернути епідермісу життєвий тонус і здорове сяйво впродовж ночі.

Засіб створений експертами популярного американського бренда на основі запатентованої технології Chronolux™ Power Signal. Вона сприяє швидкій регенерації клітин і природному омолодженню, а також допомагає уповільнити природні процеси старіння.

Вже після першого використання сироватки шкіра стає помітно зволоженою, підтягнутою, м'якою й еластичною. Крім того, скорочується кількість мімічних зморшок, а обличчя набуває свіжий і відпочилий вигляд.

Позитивний результат відзначили 88% жінок, що протестували сироватку Estee LauderAdvanced Night Repair. Спробуйте цей чудовий еліксир молодості та переконайтеся в його ефективності!Як використовувати
Наносьте на очищену шкіру перед використанням зволожувального крему. Досить кількох крапель. Легкими рухами розподіліть на шкірі обличчя та шиї.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Персиковий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження