Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна сироватка з фуллероном sersanlove fullerenes repair essence, 7х2мл

110 грн -19% 90 грн
Опис

Відновлювальна сироватка з фуллереном Sersanlove Fullerenes Repair Essence зволожує і відновлює шкіру, допомагає покращити сухість шкіри, робить гладкою, сяйливою й еластичною.

Фулерен — допомагає запобігти процесам старіння, згладжує вже наявні зморшки та перешкоджає появі нових, вибілює пігментацію та має протизапальну дію. Ефективно зволожує шкіру та підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу.

Бета-глюкан — знімає запалення, усуває почервоніння, сухість і печіння. Зменшує вираженість зморщок і шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф.

Екстракт граната — є природним антиоксидантом. Насичує шкіру активними речовинами, згладжує, підвищує пружність і еластичність шкіри, активізує вироблення колагену, зменшує подразнення.

Спосіб застосування:

Натисніть на верхню частину ампули, вставте дозуючу гільзу в білу лінію шийки пляшки й обережно зламайте верх ампули;

знову надягніть гільзу, що дозує, на відкриту ампулу;

Злегка двома пальцями стисніть набір для дозування, щоб нанести необхідну кількість есенції на долоню, нанести його на обличчя й акуратно помасажувати до вбирання;

Після використання накрийте кришкою для зберігання свіжою і зберігайте в темряві (рекомендоване дозування становить один флакон на день, упродовж 24 годин) Виробник Китай Термін придатності до 25.10.2023 року

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
jeanne2
jeanne2
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?