Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

The ordinary кислотний пілінг aha 30% + bha 2% peeling solution 30ml

У подарунок
Опис

Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution — це 10-хвилинна маска для обличчя, яка усуває тьмяний колір обличчя, повертає йому сяйво, очищує пори і вирівнює текстуру шкіри.

Пілінг містить 30% AHA-кіслути (коктейль з гликолової, молочної, винної і лимонної кислоти) і 2% BHA-кислути. AHA-кислота допомагає відшукувати верхній шар шкіри, а BHA-кислота додатково очищує пори. 32% концендрат забезпечує ще глибше відколювання, значно зменшує висипку і зменшує глибину зморшок.
Окрім кислоти, до складу ліків входить тасманський перець, який зменшує подразнення шкіри після дії кислот. Також є кросполімер гіалуронової кислоти, яка заспокоює шкіру, вітамін В5, який пришвидшує процес загоєння шкіри, а також чорна морква для боротьби зі вільними радіалями.
Оскільки пиланг містить дуже високий відсоток кислот, його рекомендовано використовувати тільки людям з нечутливою шкірою, які вже мали досвід проведення процедур з використанням кислот.

Спосіб застосування: перед використанням очищайте обличчя і дайте шкірі повністю висохнути. Не використайте пільг на вологу шкіру. Не залишайте ліки на шкірі довше, ніж на 10 хвилин, після чого змийте теплою водою. Коли нанесете, уникайте контуру очей і попадання засобів в очі. На ранок після використання маски обов’язково користуйтеся засобом захисту.
Використати сироватку слід у вечірню пору не частіше, ніж пари раз на тиждень. 

Виробник Китай!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?