Всі категорії
Додати товар

Нічний відновлювальний концентрат для обличчя kiehl`s midnight recovery concentrate

420 грн

розпродаж до 25 Травень

344 грн
Опис

Нова
Оригінал
4 мл
Термін до 02.25

Нічний концентрат, представлений брендом Kiehl`s, складається переважно з високоефективних рослинних масел і цінних натуральних екстрактів. Його слід наносити на шкіру обличчя перед сном, оскільки під час відпочинку вона найбільш сприйнятлива до дії активних інгредієнтів косметики. У складі відновлювального концентрату немає води, але при цьому він абсолютно не забиває пори і не створює відчуття маски. Продукт не містить важкої мінеральної олії.

Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate збагачений скваланом, завдяки якому зміцнює захисні функції епідермісу, допомагає розгладжувати дрібні зморшки і утримувати в клітинах вологу. Олії троянди, лаванди, примули вечірньої, розмарину, жожоба дарують шкірі гладкість і шовковистість. Екстракти огірка, жасмину і куркуми усувають сухість і сприяють тривалому зволоженню епідермісу.

Спосіб застосування: для використання на ніч. Нанесіть 2-3 краплі концентрату на долоні і легкими рухами розподіліть на очищену шкіру обличчя і шиї, уникаючи зони навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?