Всі категорії
Додати товар

Skin inc my daily dose of vitamins сироватка для обличчях

600 грн
Опис

Сироватка My Daily Dose of ABC поєднує трансформаційну силу вітамінів A, B і C, створюючи синергетичну суміш, яка сприяє оптимальному здоров’ю шкіри. Вітамін А старанно працює, щоб омолодити та покращити вашу шкіру, зменшуючи появу тонких ліній і зморшок для більш гладкого та молодого кольору обличчя. Вітамін B живить і зміцнює природний бар’єр вашої шкіри, допомагаючи зменшити почервоніння та подразнення, одночасно покращуючи загальний тонус і текстуру. Вітамін С, потужний антиоксидант, освітлює вашу шкіру, зникає темні плями та прискорює вироблення колагену, відкриваючи сяючий і рівний тон шкіри.

Завдяки своїй легкій, дуже потужній інкапсульованій формулі на морській основі сироватка без зусиль проникає в шкіру, забезпечуючи цілеспрямовані переваги глибоко всередині.

Перевірені результати через 1 місяць*:

95% погоджуються, що шкіра стає зволоженою, а текстура вишуканішою.

95% погоджуються, що шкіра виглядає чистішою. 90% погоджуються, що шкіра стає м’якшою та гладшою.

86% погоджуються, що жир і вода в шкірі збалансовані. 81% погоджуються, що лінії та зморшки стають менш помітними.

81% погоджуються, що тон шкіри виглядає рівномірнішим.

71% погоджуються, що сироватка мінімізує появу пор і робить шкіру менш тьмяною.

* На основі дослідження споживачів, проведеного в рамках незалежного клінічного дослідження. Вивчення . Термін використання: 28 днів

Клінічно доведено, що вітамін А підтримує природний процес оновлення шкіри та усуває шкідливі наслідки забруднення, покращуючи зовнішній вигляд тонусу та кіл під очима.

Поєднання вітаміну B3 і провітамінів B5 живить, захищає та зменшує появу плям, зберігаючи шкіру збалансованою та сяючою.

Антиоксидант Вітамін С інкапсульований у найчистішій і найсвіжішій формі, щоб допомогти мінімізувати появу шкоди від вільних радикалів, одночасно зменшуючи пори та допомагаючи зменшити блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 20мл
Інгредієнти:
Вітамін Е
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?