Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча сироватка dr. barbara sturm hyaluronic serum 3ml

400 грн -13% 350 грн
Опис

Зволожуюча сиворотка з гіалуроновою кислотою забезпечує зволоження як на поверхневих, так і на глибоких шарах шкіри. За рахунок глибокого зволоження сиворотка робить шкіру упругой, свіжої, наповненої і сиячої тривалий час.

Сиворотка є самим фундаментальним продуктом у лінії уходу для шкіри доктора Барбари Штурм. Гіалуронова кислота з низьким молекулярним вмістом проникає в глибокі шари шкіри, роблячи шкіру більш пружною, свіжою і помітно сильнішою протягом тривалого часу. Молекули гіалуронової кислоти великої ваги забезпечують миттєве інтенсивне зволоження поверхневих шарів шкіри.

Сиворотка з гіалуроновою кислотою від Dr. Barbara Sturm забезпечує непревзойденное зволоження і швидко освіжає шкіру. Содержит концентрацию чистої гіалуронової кислоти і портулака городнього. Довгострокова дія включає в себе інтенсивне зволоження і зменшення прояви мілкових морщин. Можна використовувати кожен день для добре зволоженої шкіри, в якості лікування для відновлення шкіри після перельоту і шкіри, підверженої дії сонця. Ідеально підходить для швидкого відновлення шкіри перед особливими випадками

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?