Всі категорії
Додати товар

Сироватка рослинні пептиди deep regeneration white mandarin choice

680 грн
Опис

Об'єм 30мл

Сироватка Рослинні пептиди. DEEP REGENERATION із високою концентрацією протеїнів, що активує регенераційні процеси в шкірі, синтезує волокна колагену й еластину.
Олії, що входять до складу, відновлюють гідроліпідну мантію шкіри та зберігають її вологість, регулюють температурний обмін, збагачують киснем та підвищують кровообіг. Рослинні екстракти зміцнюють судини й капіляри, нормалізують жирність та стимулюють оновлення клітин шкіри.

Перевагою всіх натуральних косметичних засобів WHITE MANDARIN є системний підхід – RENEWAL SYSTEM, що сприяє оновленню природної краси. Кожен засіб враховує всі потреби шкіри:
• білково-вітамінне харчування
• захист клітин та активація факторів довголіття завдяки потужним антиоксидантам
• активізація лімфотоку.
Унікальність рослинних пептидів, які входять до складу лінійки Рослинні пептиди, у порівнянні з білками та амінокислотами, в тому, що їхні молекули достатньо малі, тому мають швидку проникність, а структура пептиду за біохімічним складом достатньо складна, і завдяки цьому вона активно впливає на здатність клітин до регенерації. Регенерація клітин і тканин шкіри здійснюється через здатність рослинних пептидів швидко знаходити й розпізнавати місця їх руйнувань і пошкоджень, запускати відновлювальні процеси. Пептиди ніби «зшивають» мембранні клітини й клітини епідермісу, підвищуючи тонус шкіри й підтягуючи її.

Засіб не містить SLS/SLES, парабенів, продуктів нафтохімії, силіконів, синтетичних олій, ароматизаторів та барвників.

Склад дивитися на фото2

Спосіб застосування:
Вранці/ввечері нанести сироватку на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей, розподілити постукуванням або легкими масажними рухами. Застосовувати сироватку перед нанесенням крему.

Отримати максимальний ефект допоможе використання всієї лінійки засобів WHITE MANDARIN з рослинними петидами, в яких враховані всі потреби шкіри: білково-вітамінне харчування, антиоксидантний захист клітин та активізація лімфотоку.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?