Всі категорії
Додати товар

Ексклюзив за приємною ціною !сироватка ефаклар ,набір 6штук, 180 грн + сонцезахисний...

180 грн -6% 170 грн
Опис

З 14 по 17 березня -170 грн !!Найнижча вартість на сайті і взагалі !!!Ультраконцентрована сироватка для догляду та лікування проблемної /жирної шкіри з ефектом пілінгу та комплексом трьох кислот ,продається у вигляді набору з 6 штук . Термін придатності -11/2024 р. Додатково безкоштовно набір з пробників суперякісного сонцезахисного крему з фактором захисту 50 ,бо рекомендується після застосування сироватки ввечері на наступний день використовувати такий сонцезахисний крем.
Використовується для покращення зовнішнього вигляду шкіри ,схильної до акне та почервонінь ,усуває існуючі недоліки ,сліди після лікування акне .
Саліцилова кислота розблоковує пори ,одночасно звужуючи їх ,ліпо-гідрокси кислота сприяє інтенсивному вирівнюванню поверхні шкіри ,гліколева кислота стимулює регенерацію ,відновлення ,клітин шкіри .
Застосовувати ввечері , перед сном,попередньо збовтавши ,наносити на все обличчя ,уникати зони навколо очей .
У наявності всього 3 набори ,поспішайте !
Якщо буде потреба, то крім вищезазначених засобів можу підібрати пробники крему Ефаклар Н/Ефаклар Дуо+ (Ефаклар Н-по 10 грн, Ефаклар Дуо+ з гелем для вмивання-15 грн).. Тим, хто придбає ,обіцяю додаткові безкоштовні маленькі подаруночки !
Доставка будь -якою поштою ,якщо виникнуть додаткові питання -пишіть ,відповідаю дуже швидко .
Є багато дерматокосметики у інших оголошеннях ,дивіться ,запитуйте :)))

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?